Geopartner vinder klimatilpasningsprojekt

Geopartner har budt på og vundet en større opmålingsopgave for Frederikshavn Kommune. Geopartner er i fuld gang med at løse opgaven, som kræver ressourcer fra 15 medarbejdere gennem hele juli.

Projektet består i at opmåle 63 km vandløb, som et led i at klimasikre Elling Å-systemet i Hjørring og Frederikshavn Kommune.

Den korte projektperiode i juli måned har fået få virksomheder til at byde på opgaven. Geopartner har dog løst de ressourcemæssige udfordringer ved at søge målemedhjælpere til dele af opmålingsarbejdet, primært studerende fra landinspektørstudiet i Aalborg. 

– Med Geopartners kapacitet og fleksibilitet lykkedes det os at sætte et rigtig godt hold af medarbejdere på relativt kort tid. Det glæder mig, at vi har fået muligheden for at være en del af så stort et projekt i Nordjylland, siger markedschef og landinspektør Martin Bak Rasmussen, fra Geopartners kontor i Aalborg.   

Studerende og målemedhjælpere startede arbejdet mandag d. 29. juni og vil frem til 1. august løse opgaven med opmåling og efterfølgende databehandling. Derudover assisterer flere fastansatte i perioden, med Alexander Frost Andersen i spidsen som projektleder på opgaven.

For mere information

Kontakt gerne Alexander Frost Andersen, kort- og landmålingstekniker, tlf.: +45 2183 3405, mail: afa@geopartner.dk

Læs med her og få indblik i, hvordan vi har løst et andet projekt om klimasikring.