Geopartner udvider på SjællandGeopartner går sammen med Landinspektørfirmaet Vektor A/S og får yderligere to kontorer på Sjælland og 16 nye medarbejdere på kontorerne i Lyngby og på Frederiksberg. Sammen får virksomhederne styrken og kompetencerne til at tilbyde endnu bedre service og ydelser til begge virksomheders kundesegmenter og eftersætte nye muligheder på Sjælland.

 

Samlede kræfter giver fordele

Landinspektørfirmaet Vektor A/S har, med 16 medarbejdere og flere større kunder som referencer, kompetencerne til at udføre større tekniske projekter og bliver derfor en stærk tilføjelse til Geopartners nuværende seks medarbejdere i København. Sammen står virksomhederne nu styrket som leverandør og rådgiver af landinspektørydelser til forsyninger, entreprenører, ejendomsudviklere, bygherrer og private. Fordelene i at samle kræfterne er at opruste på kompetencer og udvide den kvalitet og service, som begge firmaer er kendt for.

 

Faglighed og kvalitet til kunderne

Vektor har gennem 125 år i Københavnsområdet opbygget et solidt kundesegment, der har ført til løsningen af større projekter som fx Metro-byggeriet, Operaen, byggerier i Ørestaden og flere projekter udført for forsyningsselskaber.

Vektor har et godt fagligt fundament for at løse større opmålings- og afsætningsopgaver, ejendomsudvikling og matrikulært arbejde. Med Geopartners brede faglige bagland og styrke landsdækkende, så har vi et godt udgangspunkt for at forbedre Geopartners position i hovedstadsområdet og på Sjælland, udtaler Anne Marie J. Walmar, bestyrelsesformand i Geopartner. 

For begge parter betyder opkøbet flere fordele for kunderne.

- Vi supplerer hinanden godt, og sammen skal vi fortsætte med at servicere og skabe værdi for kunder inden for anlæg, byggeri, forsyning og ejendomsjura. Vi står fremadrettet endnu stærkere med et kompetent og erfarent team af dygtige og engagerede medarbejdere, siger Steen Skyggebjerg, bestyrelsesformand i Vektor.

 

Strategi baseret på lokal tilknytning

For Geopartner er den lokale tilknytning af stor betydning for det serviceniveau virksomheden kan tilbyde sine kunder. Derfor er tilstedeværelsen med nu tre kontorer og 22 medarbejdere på Sjælland et vigtigt skridt i mod at kunne tilbyde det sjællandske marked de samme tilbud om fleksibilitet, kvalitet og service som i resten af landet. 

Det har været en vigtig faktor for begge virksomheder at bevare den lokale tilknytning til kunderne, og derfor beholder vi de nuværende kontorer, som fortsætter med de samme medarbejdere, der fortsat vil arbejde på at bevare de gode relationer til kunderne, siger Søren Tøstesen, adm. direktør i Vektor.

 

Fakta

Geopartner har efter opkøbet nu 24 kontorer i Danmark og knap 200 medarbejdere. 

Geopartner fusionerede i sommeren 2014 med Hvenegaard Landinspektører A/S, og i april 2015 fik virksomheden sit første kontor på Sjælland ved opkøbet af Anton Jensen, landinspektører.

 

Mere information

Kontakt gerne Anne Marie J. Walmar, bestyrelsesformand i Geopartner Landinspektører A/S, tlf. 2233 2007, amj@geopartner.dk.

Andre kontaktpersoner, Søren Tøstesen, adm. direktør i Vektor, tlf. 40 64 07 71, sts@vektor.as.

Billede øverst, fra venstre: Bjarne Tulinius, Vektor, Peter Mortensen, Geopartner, Steen Skyggebjerg, Vektor, Anne Marie J. Walmar, Geopartner, Søren Tøstesen, Vektor, Henrik Ibsen, Geopartner.

Billede nederst, fra venstre: Søren Tøstesen, Vektor og Peter Mortensen, Geopartner 

Del på: