Geopartner styrker forretningsområdet for Bentley konsulentydelser

”Vi oplever stigende efterspørgsel i markedet efter avancerede rådgivningsydelser på Bentleyområdet. Derfor mander vi op og styrker dermed vores rådgivningssetup og de tilgængelige kompetencer i Geopartner.”  Så konkret udtrykker Fagdirektør Søren Tøstesen baggrunden for, at Geopartner Landinspektører A/S fra 1. marts 2022 har ansat Dennis Nygaard Høyer og Signe Vinge Hedegaard som BIM- og CAD-konsulenter, og han fortsætter:

”Vores kompetente team bliver dermed forstærket med yderligere to meget erfarne konsulenter, som er kendt over det meste af anlægsbranchen. Det betyder, at vi bedre kan honorere efterspørgslen og tage flere opgaver og nye kunder ind.”

Geopartners Bentley team yder rådgivning og konsulentbistand til virksomheder, som eks. beskæftiger sig med forsyning, afløb, og infrastruktur, ligesom man gennemgår licensporteføljer, afholder kurser, tilbyder at sætte Bentleysystemer op samt udvikle systemer målrettet til den enkelte virksomhed.

”Der er tale om meget avancerede systemer, som kræver stor erfaring og meget opsætning for at fungere optimalt i den enkelte virksomhed,” forklarer Anders Møller Jørgensen, som er teamchef for GIS & CAD-teamet i Geopartner. Han uddyber:

”Nøglen til succes er at analysere virksomhedens konkrete behov, inden systemet sættes op. Med så kompetente Bentley eksperter, som Geopartner råder over, kan vi hjælpe virksomhederne med at optimere deres processer og udnytte en større del af mulighederne i det avancerede program.  Man kan sige, at vi med vores eksisterende og nye kompetencer virkelig kan tilbyde kunderne den fulde pakke inden for Bentley ydelser…”

Også de to nye medarbejdere glæder til at komme i gang med arbejdet, understreger de.

”Jeg glæder mig til samarbejdet med både kunder og kollegerne i teamet. Jeg er sikker på, vi i fællesskab vil nå frem til de skarpeste og mest værdiskabende løsninger til gavn for den enkelte virksomhed, ” runder Dennis Nygaard Høyer af, inden han igen kaster sig over opgaverne…

Geopartner er Bentley Channel Partner og autoriseret forhandler af Bentleys brede vifte af softwareprogrammer. Geopartner rådgiver, udvikler, opsætter, og afholder kurser i Bentleys programmer.

Læs mere om Geopartners Bentley konsulentydelser her