Geopartner samler kompetencer i nyt forsyningscenter

Med 26 kontorer på landsplan er vores forsyningskompetencer forankret i og fordelt over hele landet. Erfarne specialister fra hele Danmark samles derfor nu i et nyt, virtuelt forsyningscenter, der sikrer vores kunder den optimale og mest kompetente opgaveløsning – hver gang.

 

Ny projektchef forener kompetencer

Større videndeling, effektiv udvikling af nye programmer og de rette kompetencer på hver enkelt opgave. Det er fordele, som vores forsyningskunder nu vil opleve med Nina Raahauge som projektchef i spidsen for nyt forsyningscenter.

- Nina er en stor styrke for vores forsyningsteam, og med vores nye, virtuelle forsyningscenter er hun med til at sikre, at vi er agile og bruger vores erfaringer og kompetencer optimalt på hver enkelt opgave, fortæller Søren Holst, projektdirektør i Geopartner.

 

Få adgang til specialistviden fra hele landet

Uanset hvor vores kunder befinder sig i landet, skal de nemlig have adgang til vores mange specialisters kompetencer og erfaringer. 

- Forsyningscentret gør det muligt for os i højere grad at koordinere og anvende de mest kompetente og erfarne kræfter, uanset om opgaven er på Sjælland, Fyn eller i Jylland. Det vil eksempelvis gøre det helt naturligt at foretage opmålinger i Hillerød, og at vores forsyningsmedarbejdere i Odense efterfølgende behandler dataene, fortæller Nina Raahauge, projektchef i Geopartner.

Nina uddyber:

- Vi har dygtige og erfarne medarbejdere, der arbejder med forsyningsprojekter i hele landet, og dem kan vi naturligvis ikke samle på ét kontor. Forsyningscentret er den optimale løsning – både for os og vores kunder, da vores specialister samarbejder på tværs af hele landet. Dermed udnytter vi vores kompetencer og erfaringer optimalt på hver enkelt opgave.

Del på: