Geopartner på Samsø

Geopartner har netop været på Samsø for at løse opgaver for Samsø Spildevand A/S og Samsø Kommune. Ann-Marie Frydendal Sørensen, landinspektør i Geopartner, har løst opgaverne på Samsø, hvor projekterne denne gang relaterede sig til udbygningen af kloakforsyningen på nordøen.

Opgaverne tager udgangspunkt i den igangværende kloakering af et sommerhusområde på nordøen, hvor en pumpestation blandt andet skal udstykkes.

– Vi har gennem flere år haft et rigtig godt samarbejde med både kommunen og forsyningen på Samsø, så det er en fornøjelse at besøge Samsø og løse opgaver, siger Ann-Marie Frydendal Sørensen, og tilføjer: 

– Der dukker hele tiden nye opgaver og kunder op på Samsø, så det giver i høj grad mening at være til rådighed for vores kunder her.

Godt samarbejde lokalt

Geopartner har altid haft tradition for at servicere kunder lokalt – også på lokationer, hvor virksomheden ikke er repræsenteret med et lokalt kontor.

– Med 21 lokale kontorer i hele Danmark dækker vi selvfølgelig geografisk bredt, men det er lige så vigtigt for os at tage ud og møde kunderne, hvor de er, siger Ann-Marie Frydendal Sørensen.

Geopartner har gennem flere år løst opgaver på øen, og fra kunderne lyder der kun ros til Geopartners ansatte: 

– Jeg har gennem flere møder med Geopartner oplevet servicemindede medarbejdere, der ikke kun står til rådighed for de opgaver, vi kan forudse på forhånd. Dukker der ekstra opgaver op undervejs, så løser de også dem, siger direktør for Samsø Spildevand, Per Rasmussen.

Landinspektør Ann-Marie Frydendal har også kun gode erfaringer med at løse opgaver uden for fastlandet, og hun værdsætter perioderne med opgaver på Samsø:

– Vi vægter vores kunder højt uanset geografi og opgavens størrelse. Og så er det jo heller ikke en ulempe at få lov at løse opgaver i så flot natur som på Samsø, og hvor folk i øvrigt er meget imødekommende, afslutter Ann-Marie Frydendal Sørensen.

Flere oplysninger

Kontakt Ann-Marie Frydendal Sørensen, tlf. 6155 2937, mail: amf@geopartner.dk

Er du forsyning? Så læs med her og bliv klogere på vores nyeste IT-løsning – GeoSaneringsAnalyse.