Geopartner overtager unikt koncept for droneinspektion

Geopartner har netop overtaget dronevirksomheden, Heliscope, der tilbyder højkvalitetsinspektioner med helikopterdroner, og vi styrker dermed vores eksisterende droneforretning, der nu også omfatter højkvalitetsinspektioner med multirotor-helikoptere.

Gennem tre år har Heliscope specialiseret sig i at gøre det nemt at foretage komplekse inspektioner af højspændingsnettet, og virksomheden har skabt et innovativt forretningskoncept, hvor høj billedkvalitet fra helikopterdronerne forenes med effektiv dataregistrering. Geopartner udbreder nu disse inspektioner og den høje kvalitet til andre ufremkommelige områder som eksempelvis bygninger, tage, skorstene, master og vindmøller.

Geopartner og Heliscope fortsætter det gode samarbejde og udvekslingen af viden og erfaringer og er allerede involveret i nye projekter sammen.

– Geopartner og Heliscope er et fremragende match. Vi har haft en spændende og konstruktiv dialog, og med Geopartners overtagelse af vores droneforretning kan vi hver især styrke vores fokusområde, fortæller Ken Falk, direktør i Heliscope.

Det nuværende Heliscope-team fortsætter udviklingen af platformen Scopito, der er en supplerende softwareløsning til droneforretningen, som gør det nemt at håndtere de store, komplekse datamængder, der indsamles. Læs mere om Scopito herog Heliscope her.