Geopartner og Semco Maritime indgår samarbejde

Geopartner skal i samarbejde med ingeniørvirksomheden Semco Maritime udvikle software til IT-platformen Microstation.

Vores stærke konsulentteam skal i tæt samarbejde med Semco Maritime i løbet af foråret udvikle et nyt modul til MicroStation til brug i virksomhedens mange offshore-projekter.

Geopartners udviklingskonsulenter skal nærmere bestemt optimere IT-platformen MicroStation med en såkaldt dynamisk stålmenu. En dynamisk stålmenu indebærer flere muligheder for eksempelvis at få vist hvilke svejsninger, der foretages og hvilke slibninger, der er anvendt. En udvikling af IT-løsningen giver derfor større muligheder for at se kombinationsmuligheder for svejsetyper i samme menu, hvilket vil lette arbejdsgangen for mange på Semco Maritimes offshore-projekter.

Billedet viser en 3D-model fra Microstation  

Semco Maritime har i længere tid haft et ønske og behov for en dynamisk stålmenu i MicroStation og har derfor indgået samarbejdet med Geopartner omkring udvikling af det nye modul til programmet. En udvikling af programmet kommer til at skabe værdi på verdensplan, da forbedringen vil optimere de arbejdsprocesser, som benyttes på mange offshore-projekter verden over. Samarbejdet om udvikling af modulet starter i uge 7, og det endelige produkt forventes færdigt i foråret. 

Geopartner har et dygtigt team af Bentley-udviklere, som arbejder med udvikling af blandt andet software til MicroStation.

Læs meget mere om Bentley her.

Del på: