Geopartner Landinspektører åbner nyt projektkontor i Thisted

I Geopartner har vi igennem længere tid oplevet øget aktivitet i og omkring Thisted. Samtidig har kunder og samarbejdspartnere fra området opfordret os til at åbne kontor i byen. Det er baggrunden for, at Geopartner pr. 1. april åbner projektkontor på adressen Tilstedvej 73, indgang 13, 7700 Thisted.

Det nye projektkontor, som vil være bemandet efter behov og aftale, er en del af et kontorfællesskab ejet af Dragsbæk. Og netop kontorfællesskabet ser landinspektør Jens Ravn Knudsen som en fordel:

– Der er flere virksomheder i huset, hvor et samarbejde kunne være relevant, så jeg er sikker på, der vil være en synergi i, at vi lejer os ind netop her, udtaler han.

Det er en bred pallette af Geopartners ydelser, som kunderne i området indtil nu har efterspurgt – lige fra de traditionelle landinspektør ydelser til ydelser inden for klimatilpasning, kystsikring og byomdannelse. Og det er meget typisk for Geopartners aktiviteter, fortæller landinspektør og partner Asbjørn Lauridsen og fortsætter:

– Med vores brede udbud af ydelser henvender vi os til både den private og offentlige sektor lige fra private borgere og landmænd til ejendomsudviklere, forsyningsvirksomheder og kommuner. De traditionelle landinspektørydelser klarer vi med vores stærke, lokale kræfter, og når der er brug for specialistviden, trækker vi på specialister fra andre Geopartner afdelinger. Det gælder også for vores nye kontor i Thisted. Vi kalder det lokal forankring i en større sammenhæng…

De to kolleger glæder sig over de nye rammer og til at udvide samarbejdet med de lokale kunder i Thisted yderligere.

Har du brug for hjælp, kan du kontakte det nye projektkontor på 9742 0150.  

Se vores lokale hold her

Kontakt:

Jens Ravn Knudsen
Landinspektør
Mobil +45 2135 1031
jrk@geopartner.dk
Asbjørn Hoff Lauridsen
Landinspektør, partner
Mobil +45 6120 4634
ahl@geopartner.dk