Geopartner Inspections introducerer nyt website

I forbindelse med relanceringen af Geopartner Landinspektørers datterselskab Geopartner Inspections har inspektionsspecialisterne fået et nyt website.

Nyt koncept, nyt website

I 2016 overtog Geopartner Landinspektører droneinspektionsfirmaet Heliscope, som siden er blevet relanceret som Geopartner Inspections. I den forbindelse blev konceptet udvidet til at omfatte alle typer af inspektioner.

Nu har Geopartner Inspections fået deres eget website. Project manager Lars Bach Poulsen fortæller:

– “Det har hele tiden været planen at Geopartner Inspections skulle have sin egen identitet og adskille sig fra Geopartner Landinspektører. Der spiller vores eget website en central rolle, både visuelt i og især i forhold til hvad vi laver, så vi er rigtig glade for, at websitet nu er gået i luften”.

Fokus på komplekse inspektioner

På hjemmesiden er det muligt at læse mere om, hvordan Geopartner Inspections hjælper organisationer, virksomheder og offentlige instanser og hvilke services, de tilbyder.

– “Vi arbejder primært inden for klimaforsyninginfrastruktur og ejendomme, men vi kan hjælpe med at løse opgaver inden for stort set alle brancher. Vi løser komplekse inspektionsopgaver, arbejder med geodætisk opmåling, monitorering og lidt mere almindelige opmålingsopgaver”, fortæller Lars Bach Poulsen.

– “Men det kan man jo læse meget mere om på den nye hjemmeside”, siger han afslutningsvis. 

Du kan finde den nye hjemmeside her og følge Geopartner Inspections på LinkedIn her.