Geopartner genvinder udbud på landinspektørydelser

SamAqua har på vegne af 7 forsyninger gennemført et udbud på Landinspektørydelser, og Geopartner er udvalgt som leverandør i den kommende kontraktperiode.

I Geopartner er vi er naturligvis glade for og stolte af at have vundet udbuddet, særligt på baggrund af, at vi også er forsyningernes eksisterende leverandør, og hermed får mulighed for at fortsætte og udbygge det gode samarbejde.

Geopartner har gennem de seneste 4 år oprustet kraftigt på forsyningsområdet, og SamAqua Forsyningerne har i denne sammenhæng været en meget vigtig samarbejdspartner i udvikling af opgaveløsningerne.

Bestyrelsesformand i Geopartner, Søren Holst, udtaler ”SamAqua rammeaftalen er vigtig for Geopartner, fordi det er en storskala aftale, hvori der indgår også en række specialistydelser, som samlet stiller store krav til Geopartner og vores setup. Den erfaring, vi opnår hermed, er værdifuld for andre forsyningskunder over hele landet, og med 40 medarbejdere tilknyttet aftalen, så forventer vi også i fremtiden at kunne leve op til SamAqua’s motto ”Mere til fordel for flere” “, afslutter Søren Holst.