Geopartner får ny bestyrelsesformand

Efter 10 år som bestyrelsesformand i Geopartner giver Anne Marie J. Walmar nu stafetten videre. På generalforsamlingen torsdag udnævnte partnerkredsen den nye formand, og det bliver Geopartners nuværende projektdirektør, Søren Holst, der overtager posten og sammen med den øvrige bestyrelse, partnerkreds og ledelse skal sætte kursen i fremtiden.

Stafetten føres videre

Torsdag var Geopartners partnerkreds og bestyrelse samlet til generalforsamling. Anne Marie J. Walmar, virksomhedens bestyrelsesformand gennem mere end ti år, ønskede ikke genvalg, og det bliver i stedet Søren Holst, der overtager formandsposten.

Søren Holst bestyrelses formand for Geopartner Landinspektører
Søren Holst, ny bestyrelsesformand. 

- Jeg er ydmyg over opgaven og den tillid, som partnerkredsen har vist mig. Jeg er klar til at føre stafetten videre efter vores afgående formand, som må være én af dem, der har gennemført de største forandringer i virksomhedens mangeårige eksistens, fortæller Søren og fortsætter:

- Anne Marie overlader Geopartner i rigtig god form. Det er en virksomhed med lyse fremtidsmuligheder, der for nylig har ansat en ny adm. direktør og foretaget ændringer i den øvrige ledelse.

Selv ser Anne Marie tilbage på sin tid som formand i en organisation, der har været – og stadig er – i stor udvikling:

- Geopartner har udviklet sig rigtig meget. Både i forhold til størrelse men også hele tankegangen om, hvordan en landinspektørvirksomhed ser ud i dag. Det har været en fantastisk rejse at være med på, fortæller Anne Marie og takker for tilliden og det gode samarbejde med bestyrelse, ledelse og partnere.

Anne Marie fortsætter sit arbejde som landinspektør i Geopartner og glæder sig til at være en del af virksomheden fra en anden position end førersædet.

 

”Vi ser frem til at sætte en stærk kurs”

Søren Holst ser nu frem til, som bestyrelsesformand og i samarbejde med den øvrige bestyrelse, partnerkreds og ledelse, at sætte en stærk kurs for fremtiden: 

- Jeg ser virkelig frem til det kommende arbejde som bestyrelsesformand og samarbejdet med den øvrige bestyrelse, partnerkreds, ledelse og alle mine kolleger. Jeg vil fremadrettet fungere som ”spillende træner”, for vi har ingen intentioner om, at jeg og den øvrige bestyrelse skal sidde tilbagelænet og blot iagttage, hvad der sker. Vi har nu muligheden for at sætte en stærk kurs for fremtiden, og jeg glæder mig til den rejse, fortæller Søren og fortsætter:

- Vi står med fantastiske muligheder for at styrke Geopartner i den kommende tid. Ikke kun på grund af gunstige konjunkturer, men sandelig også fordi vi har nogle af de mest dedikerede og dygtige medarbejdere i branchen. Samtidig har vi et særdeles kompetent ledelsesteam, der har investeret i en række tværgående tiltag, som vi forventer os meget af i tiden, der kommer.

Søren Holst udtræder af direktionen og fortsætter som senior projektchef i Geopartner ved siden af sit arbejde som bestyrelsesformand. Han er 52 år og blev uddannet landinspektør i 1991. Siden har han været ansat i såvel offentlige som private virksomheder og de seneste 5 år i Geopartner.

 

Nye kræfter i bestyrelsen

Udover Anne Marie J. Walmar ønskede Sti Stisen ikke genvalg, og ligeledes udtrådte det eksterne medlem, Claus Kotasek, af bestyrelsen. Ind kom i stedet Søren Holst og Peder B. Corneliussen, og Christian Graversen og Helle Jannerup blev derudover genvalgt til bestyrelsen. Efter generalforsamlingen konstituerede bestyrelsen sig således:

Formand: Søren Holst
Næstformand: Christian Graversen
Medlem: Andy Klarholt
Medlem: Peder B. Corneliussen
Eksternt medlem: Helle Janderup

Del på: