Geopartner deltager på stor innovationsfestival i Vejle

D. 29. august løber Innovationsfestival 2019 af stablen i Dandy Business Park i Vejle.

Inspireret af FN’s verdensmål og med fokus på eksempelvis greentech, digitalisering, klima, og fremtidens bæredygtige løsninger byder festivallen på debatter, foredrag og over 50 oplæg, hvor eksperter serverer den nyeste viden inden for en lang række interessante områder.

Og Geopartner er selvfølgelig med. Kl. 11 i garagen i Green Tech Lab gør vi besøgende klogere på, hvordan vi gør brug af de nyeste teknologier i vores arbejde: 

– “Vi kommer til at vise en masse eksempler på spændende teknologier såsom droner og 3D laserscanning og fortælle om, hvordan teknologien betyder nye, effektive måder at hjælpe vores kunder på og er med til at sikre hurtigere service, mere præcise resultater og større datamængder, så kunden får et optimalt grundlag at træffe beslutninger ud fra”, fortæller Peder Corneliussen fra Geopartner i Vejle. 

3D laserscanning af Måløv Renseanlæg, som du kan læse mere om her

Udover oplægget har Geopartner hele dagen også en stand, hvor vi fortæller mere om droner og scanning, men også om hvordan vi kan hjælpe inden for intelligent ledningsregistrering, byudvikling og tilhørende klimaudfordringer.

Udover at besøge Geopartner på festivalen kan deltagerne bl.a. også opleve tidligere uddannelses- og forskningsminister Tommy Ahlers og filmskaber Anders Morgenthaler.

Læse mere om festivalen, dagens program og hvordan du tilmelder dig her.