Geopartner bliver kommunal Bentley-rådgiver i Norden

Ny rådgivningsaftale mellem Bentley og Geopartner Landsinspektører A/S gør Geopartners konsulenter til officielle rådgivningspartnere for kommuner i hele Norden. Aftalen indebærer, at Geopartner tilføjer flere kræfter til Bentley-området og opretter ny support-funktion for Bentley-kunder.

Branchen skifter til 3D

Bentley er et af de førende software-huse, når det gælder software til CAD og GIS-produktion, og firmaet tilbyder produkterne MicroStation, Bentleymap, Powercivil og diverse webløsninger. Som officiel Bentley Channel Partner har Geopartner gennem flere år været autoriseret Bentley-forhandler og virksomheden udvikler også selv moduler til Bentley-software. De to virksomheder oplever derfor en stigende interesse for, hvad produkter på 3D-området kan, og det får nu Geopartner til at indlede en dialog mellem kommuner og virksomhedens rådgivere.

Flere og flere begynder at arbejde i 3D og kommuner, arkitekter og byplanlæggere begynder at se fordele i 3D-bymodeller og visualiseringer, der gør planlægningsarbejdet en del lettere.

– Som så mange andre begynder kommunerne også at få interesse i 3D-verdenen og de muligheder, det fører med sig. Vi oplever derfor en stigende interesse for 3D, og her kan Bentley-software spille en rigtig stor rolle i udviklingen af, hvordan kommunerne arbejder med 3D-modellering og visualiseringer. Vi skal gennem dialog med kommunerne finde ud af, om deres Bentley-licenser bliver brugt i en grad, så kommunerne får maksimal værdi ud af dem, fortæller Geopartner.

Ny support-funktion på dansk, svensk og tysk

Som en ekstra rådgivningsfunktion opretter Geopartner en Hotline, hvor kunder kan få support pr. tlf. eller mail på dansk, svensk og tysk, som en ekstra servicefunktion til Bentleys engelske døgnsupport.

Den nye rådgivningsaftale med Bentley betyder samtidigt, at Geopartner tilføjer endnu en konsulent til teamet af Bentley-specialister. Tina Ravnsborg Fabricius bliver ny Bentley-konsulent i Geopartner og bliver én af de primære drivkræfter bag den nye, kommunale rådgivningsaftale i Norden. Tina har gennem flere års ansættelse i Geopartner skabt en stærk profil og erfaring med Bentley-programmer som MicroStation og Bentley Map, og hun bliver derfor også underviser på en række af Geopartners kurser i MicroStation.   

Rådgivningsaftalen er allerede igangsat, og Geopartners konsulenter er allerede i dialog med en lang række kommuner.

Vil du vide mere om aftalen er du velkommen til at kontakte Geopartners Bentley-konsulenter. 

Læs mere om vores Bentley-ydelser her.