Geopartner åbner nyt kontor i Lindø Industripark.Geopartner udvider med nyt kontor i Lindø Industripark. Lindø Industripark er ejet af Odense Havn og byder på mere end 1 mio. mattraktiv industripark, primært inden for offshore vindindustrien samt virksomheder med tung produktion.

- Med vores kontor i Lindø Industripark, ønsker vi først og fremmest at styrke og udbygge vores relationer til Bladt Industries, som har været en vigtig kunde for os i gennem flere år. Samtidig ønsker vi at netværke og udbygge vores kunderelationer til andre virksomheder på Lindø, hvor vi kan bringe vores ydelser inden for 3D dokumentation/3D scanning i spil, siger Morten Thoft, projektchef i Geopartner.

Kontoret bemandes med personale fra Geopartners Odense-kontor. Med kontoret på Lindø styrker vi vores forsatte udvikling og fokus på 3D ydelser inden for teknisk måling.

En af Geopartners primære samarbejdspartnere på Lindø er Bladt Industries A/S, som bl.a. konstruerer store stålkonstruktioner til havvindmøller og olie- og gasindustrien. Geopartner hjælper med præcisionsmåling af konstruktionerne med nyeste metoder inden for opmåling og 3D scanning. Geopartners nye kontor i Lindø Industripark gør et tættere samarbejde med nuværende og kommende samarbejdspartnere muligt

For yderlige information:

Kontakt Leif Frederiksen, projektleder, lfr@geopartner.dk, +45 2321 5752 eller Morten Thoft, mot@geopartner.dk, +45 2923 7742

Du kan læse mere om vores projekter og samarbejde med Bladt Industries i Lindø Industripark her og her

Del på: