Geopartner åbner nyt kontor i Esbjerg

Geopartner styrker tilstedeværelsen i landets 5. største by med nyt kontor

Når Geopartner Landinspektører den 16. september slår dørene op til et nyt kontor på Torvegade 65 i Esbjerg, er det et led i strategien om at være landsdækkende med lokal forankring. Der er samtidig gode grunde til, at det netop er i Esbjerg, man udvider med et nyt kontor.

”Esbjerg er landets 5. største by; og en spændende og dynamisk by, der fokuserer på vækst på netop de områder, hvor man har brug for en rådgivende landinspektør. Det vil vi gerne være en del af – samtidig med at vi herfra kan dække det sydvestjyske område, hvor vi hidtil ikke har været repræsenteret,” udtaler områdechef i Geopartner, Kim Voss, som er chef for det nye kontor.

Jesper Falk Rasmussen, som er beskikket landinspektør på det nye kontor og har særlig erfaring inden for byplanlægning og ejendomsudvikling, supplerer: ”Esbjergs vækstfokus på eksempelvis udstykning og øget bosætning, udvidelse af erhvervshavnen og offshore aktiviteter, passer rigtig godt til Geopartners specialer. Så vi mener, det kan blive et værdifuldt samarbejde for alle parter.”

Geopartner i Esbjerg henvender sig til både kommuner i området, private borgere samt erhvervslivet, hvor målgruppen omfatter landbrug, arkitekter, ejendomsudviklere, entreprenører mv.

Geopartner er allerede involveret i flere spændende projekter i Esbjergområdet. Arkitekt Bjarke Ingels (BIG) projekt ’A place to – Esbjerg’, der omfatter opførelsen af 418 boliger fordelt på tre højhuse, er Geopartner landinspektør på. Ligesom Geopartner Inspections har udført inspektion og kortlægning af Sneum diget.

Ud over en beskikket landinspektør er der på det nye Esbjerg kontor ansat en kort- og landmålingstekniker, som har speciale inden for scanning, opmåling og afsætningsopgaver, og som har stor erfaring med offshore. Samt en matrikeltekniker, der er stærk indenfor traditionelle landinspektøropgaver og tinglysning. Alle medarbejdere på kontoret kommer fra lokalområdet, og derudover kan holdet trække på Geopartners 220 øvrige medarbejdere efter behov.

Det lokale hold glæder sig til at slå dørene op. ”En by med et erhvervsliv i udvikling, et godt team og en god placering – det kan kun blive godt, og vi glæder os til at samarbejde om mange forskellige projekter i området,” slutter en forventningsfuld Jesper Falk Rasmussen.

Landinspektør Jesper Falk Rasmussen og områdechef Kim Voss

Har du spørgsmål til det nye kontor i Esbjerg eller har du behov for vores assistance i sydvestjyske så kontakt Kim Voss, Områdechef Syd. Mobil: 2343 1685. Mail: kiv@geopartner.dk eller Jesper Falk Rasmussen, landinspektør. Mobil: 5174 6564 Mail: jfr@geopartner.dk

Del på: