Få dit eget naturområde

Drømmer du om dit eget naturområde? Så er du ikke den eneste. Flere og flere ønsker i dag at erhverve mindre naturområder, men måske ved du ikke, at det faktisk er muligt at købe landbrugsjord til naturformål uden at skulle opfylde landbrugslovens bestemmelser om bopælspligt.

Fra landbrugsjord til naturområde

Naturarealer i Danmark er normalt forbeholdt landmænd. Men er der tale om særligt enge eller større hedearealer, kan du i mange tilfælde erhverve arealerne uden at være landmand.

Fra politisk side har man nemlig åbnet op for mere naturpleje af naturområder i Danmark, og det giver flere muligheder for at få sit eget naturområde udenfor byen.

Realiser din drøm med professionel rådgivning

Vores erfarne rådgivere står klar til at give dig konkret rådgivning og en hurtig vurdering af, om dit projekt kan realiseres. For at naturområdet kan blive dit, skal der i samarbejde med kommunen nemlig udarbejdes en plejeplan for området, der har til hensigt både at beskytte naturen og give muligheder for oplevelser i naturen. En betingelse er derfor også, at området skal være åbent for offentligheden.

Vi har hjulpet flere kunder med at få opfyldt ønsket om sit eget naturområde:

– “Der kan være mange grunde til, at man ønsker at få sit eget naturområde. Nogle vil gerne dyrke jagt eller fiske, andre ser det som en god investering, eller måske vil man bare nyde naturen. I Vestjylland har vi for eksempel hjulpet en sommerhusejer, der fik sit ønske om et areal ned til Ringkøbing Fjord opfyldt”, fortæller Arne Vedsted, landinspektør i Geopartner.

Skal vi også hjælpe dig? Kontakt vores erfarne rådgiver, landinspektør Arne Vedsted, og hør mere om dine muligheder. Tlf.: +45 6162 8371, mail: afv@geopartner.dk.