Er du vores nye kollega i København?

Vores kontor i København er nyt i Geopartner-regi, men har ligget på Rentemestervej i København NV siden 2010 som Anton Jensen Landinspektører.

1. april blev kontoret en del af Geopartner, og vi søger nu flere dygtige landinspektører til kontoret, hvor vi har ambitioner om at fordoble antallet af medarbejdere.

Har du lysten til at være med på en spændende rejse og kompetencerne til at præge udviklingen af Geopartners aktiviteter i København, så hører vi gerne fra dig. 

 

Geopartner i stor udvikling

I Geopartner tror vi på, at udvikling er nødvendig for at møde vores kunders behov. Derfor har firmaet vokset sig større og udviklet sig til det, vi mener, er Danmarks bedste landinspektørfirma.

Med 155 kompetente medarbejdere fordelt på 21 kontorer dækker Geopartner geografisk bredt og fagligt dybt. Vores størrelse giver os en fleksibilitet, der gør, at vores specialister kan yde præcis den rådgivning og ydelse, som kunderne har brug for.

Fleksibiliteten indebærer også, at vores 21 kontorer trækker på hinandens kompetencer og løser små såvel som store opgaver over hele landet med fokus på kvalitet og tillid.

Er du klar til en stilling, der udfordrer og udvikler dig i en spændende tid for Geopartner i København?

Du kan læse mere om vores opstart i København her.

Del på: