Effektiv masseopdatering af DANDAS

Manuel indtastning i DANDAS er en omfattende og tidskrævende opgave. Derfor er der udviklet forskellige løsninger til opdatering af data i én arbejdsgang, men særligt til håndtering af oprindelser har der manglet en effektiv løsning til masseopdatering.

Geopartner har udviklet en applikation til Bentley – kaldet GP DanDas MultiUpdate – som kan anvendes på data i DanDasGraf. Applikationen sikrer en langt mere effektiv registrering og mindsker risikoen for fejl, da manuelle registreringer reduceres.

GP DanDas MultiUpdate

GP DanDas MultiUpdate 

- GP DanDas MultiUpdate er et centralt værktøj, da både dataleverandører og forsyninger har stort fokus på korrekt registrering af attributter, og herunder også håndteringen af oprindelser. Vi har selv taget applikationen i brug internt i Geopartner, og vi oplever allerede fordelene og en langt mere effektiv registrering i vores daglige dataproduktion, fortæller Søren Holst, projektdirektør i Geopartner.

Applikationen kræver ikke andre tillægsprogrammer end Bentley og fungerer på alle versioner af DANDAS i en DanDasGraf struktur til og med version 2.6.0.

Vil du vide mere? Kontakt Søren Holst, projektdirektør i Geopartner på mobil 2321 5793 eller mail sh@geopartner.dk.

Interesseret i en lignende applikation til DANVAND? Er du bruger af DanVandGraf, så kontakt os for at høre nærmere om udviklingen af en applikation hertil.

Læs mere om, hvordan vi hjælper forsyninger

Del på: