Destination København

Nye muligheder i København

Geopartner er pr. 1. april 2015 repræsenteret på Sjælland. Det sker med opkøbet af det københavnske landinspektørfirma Anton Jensen Landinspektører. 

- Anton Jensen Landinspektører er en virkelig interessant tilføjelse til Geopartner og et kompetence- og kulturmæssigt perfekt match. Den viden og kulturelle indsigt københavnerfirmaet har, er præcis det, vi har brug for til at understøtte den tilgang af opgaver, vi oplever i København, siger Henrik Ibsen, adm. direktør i Geopartner Landinspektører A/S.

Geopartner løser i forvejen opgaver for kunder i hele landet, og med en øget tilgang af opgaver i København er det en naturlig beslutning at være til stede lokalt. 

- Geopartner bygger på idéen om, at en bred geografisk og lokal tilstedeværelse skaber den største værdi for vores kunder, siger adm. direktør Henrik Ibsen.

Med opkøbet er Geopartner repræsenteret med foreløbigt 4 medarbejdere i København. På billedet øverst ses de fire medarbejdere. Fra venstre landinspektør Jesper Holm, landinspektør og partner, Lars Anton Jensen, landinspektør Jette Eltved og teknisk designer Anja Beck Kristensen. Alle har stor viden og erfaring og ikke mindst et rigtig godt lokalkendskab. 

 

Unik placering i unik by

Anton Jensen Landinspektører har siden 2010 udført utallige opgaver med udgangspunkt fra kontoret på Rentemestervej i det københavnske nordvest-kvarter. Placeringen er unik i forhold til konkurrenter, der typisk er placeret uden for Hovedstaden.

- Det giver en helt særlig dynamik og giver os et forspring, fordi vi har fingeren på pulsen, siger Lars Anton Jensen.

København er med omkring 1,2 mio. indbyggere præget af stor aktivitet i by- og boligudviklingsprojekter. Der er med en befolkningstilvækst på 1000 mennesker om måneden stor aktivitet i ejendomsudviklingen. 

- Det er en stor udvikling igang i ejendoms- og byggebranchen, og man tænker kreativt for at udnytte alle ledige kvadratmeter. Derfor oplever vi et pres på efterspørgslen af landinspektøropgaver vedrørende by- og ejendomsudvikling, siger Henrik Ibsen.

Med kontor i det københavnske nordvest-kvarter, mærker landinspektørfirmaet den store forandring byen gennemgår på egen hånd. Midt i smeltediglen af aktivitet og forskelligheder har firmaet en usædvanlig placering i forhold til konkurrerende firmaer i branchen.

- Det er en utraditionel placering for et landinspektørfirma. Anton Jensen Landinspektører har derfor en unik kulturel og faglig indsigt i de forhold, der kendetegner København. Geopartner har til gengæld den kapacitet og de ressourcer, der er behov for. Det gør os til et perfekt match, forklarer Henrik Ibsen.

Lars Anton Jensen indtræder i Geopartners partnerkreds. Han fortsætter i sin vante rolle som lokal landinspektør fra kontoret i Københavns nordvest-kvarter med fire ansatte.

 - Det er i Geopartners ånd, at vi fortsætter i rollen som den servicemindede, lille og kvikke landinspektør i København. Vi har de nære relationer til de københavnske kunder og kendskabet til lokale forhold og projekter i og uden for København. Og som en del af Geopartner kan vi nu trække på ca. 150 nye kollegaers faglige kompetencer. Det er en ideel kombination, som gør Geopartners fremtidsudsigter i byen virkelig interessante, tilføjer Lars Anton Jensen. 

Lars Anton Jensen, landinspektør, tidligere indehaver af Anton Jensen Landinspektører

 

Fart på udviklingen kræver flere medarbejdere

Med den store tilgang af opgaver Geopartner oplever, så er der behov for entilføjelse af kræfter på kontoret i København. 

- Geopartner er lykkedes med at slå sig fast som et rådgivende landinspektørfirma med nogle af branchens dygtigste landinspektører inden for juridisk, teknisk og procesorienteret rådgivning. Det er en af årsagerne til, at de har held med at tiltrække nye medarbejdere. Det håber jeg også er med til at øge tiltrækningskraften over for landinspektører i København, tilføjer Lars Anton Jensen. 

 

Spændende muligheder på Sjælland

Geopartner har siden fusionen med Hvenegaard Landinspektører i juni 2014 haft fokus på interessante forretningspartnere på Sjælland.

- Vi har talt med flere interessante, mulige forretningspartnere på Sjælland, og dem vil vi naturligvis fortsætte vores dialog med. Først og fremmest glæder vi os dog over tilføjelsen af et kontor i København pr. 1. april, og vi ser frem til samarbejdet med vores nye sjællandske kollegaer samt nuværende og kommende kunder i København, siger Henrik Ibsen.

Efter opkøbet beskæftiger Geopartner cirka 155 medarbejdere fordelt på 21 kontorer landet over. 

 

For mere information kontakt

Henrik Ibsen, Adm. direktør i Geopartner Landinspektører A/S

Mobil 20 13 65 73, e-mail hib@geopartner.dk

Se flere ledige stillinger her

Del på: