Den dataintegration i TL Connect er unik, udtaler Lars Dalgaard fra Ballerup Kommune…

Lars Dalgaard, GIS-, Geodata- og IoT-koordinator i Ballerup Kommune, udtaler om værdien af TL Connect:

Hvilken værdi har TL Connect givet jer?

TL Connect har givet os en meget nem adgang til tingbogen. Nu skal folk ikke ind over tingbogen, men kan få oplysningerne direkte i deres GIS. Så ligger det ét sted sammen med alle de andre administrative data, de bruger. Og for dem, der ikke er vant til tingbogen, så er det langt hurtigere.

Når vi kan se tingbogens oplysninger geografisk, så er de nemmere at tilgå. Flere i forvaltningen kan begynde at anvende oplysningerne. Og det giver også flere ideer og input til, hvordan vi kan anvende oplysningerne mere aktivt. Så TL Connect har afstedkommet nye ideer og ny udvikling.

Vi har fået en rigtig smart feature, hvor brugere kan indtaste viden, som gør det nemmere for de næste, der kommer ind. Det var en idé og et behov, som vi havde, og som Geopartner greb og udviklede til os.

Hvordan har TL Connect gjort noget nemmere?

TL Connect giver os mulighed for at samle vores data i én slutbrugergrænseflade. Det betyder, at alle ved, at det er hér, jeg finder alle oplysningerne, jeg skal bruge. Den dataintegration ved TL Connect er unik.

Det gør det langt nemmere, end at man skal logge ind på tingbogen, som for nogen er et fremmed system, og hvor det derfor tager tid at finde oplysningerne.

Hvordan har du oplevet Geopartners indsigt i dit behov?

Geopartner har indsigt i branchen og har lyttet til vores behov, og det gør os trygge ved, at det der bliver lavet, bliver lavet ordentligt – Vi har oplevet, at det ikke er noget, der bare skal ud over disken og sælges, men at det skal være i orden og brugbart for os.

Vil du læse mere om, hvordan TL Connect gør dit arbejde med Tingbogen nemmere? Læs mere her.

Kontakt os for at høre mere om TL Connect i forhold til dit behov:

Lars Klindt
GIS-konsulent
Mobil +45 2858 1660
lkm@geopartner.dk