Beskikkelse til vores landinspektør Kreils

I går fejrede vi på kontoret på Frederiksberg, at en af vores dygtige landinspektører, Kreils Kieler Ekelund, har fået tildelt sin beskikkelse som landinspektør.

Siden Kreils færdiggjorde sin uddannelse som landinspektør ved Aalborg Universitet i 2012 har han arbejdet hos først Landinspektørfirmaet Vektor A/S og sidenhen hos Geopartner, der fusionerede med Vektor pr. 1. januar 2016.

Efter tre arbejde med matrikulært arbejde ved en privatpraktiserende landinspektør har Kreils nu opnået sin beskikkelse som landinspektør. Beskikkelsen betyder, at han har tilegnet sig den nødvendige erfaring inden for landinspektørfaget og nu fremover selvstændigt kan udføre matrikulære sager og underskrive erklæringer.

Udover sin uddannelse som landinspektør færdiggjorde Kreils også en Master i Urban Economic Development ved University College London i 2015. Han arbejder til daglig fra vores afdeling i Lyngby og Frederiksberg, hvor han som landinspektør og en af de stærke kræfter i vores Plan & udviklingsteam beskæftiger sig med bl.a. ejendomsrådgivning, lokalplanlægning og byudvikling.

Stort tillykke til Kreils!

Beskikkelse til Geopartners landinspektør Kreils Kieler

Del på: