5 gode grunde til at bruge registreringsvejledninger

Som forsyning arbejder I med en lang række eksterne samarbejdspartnere, der alle skal levere data til jeres samlede ledningsdatabase. Derfor er det afgørende, at data bliver leveret i en ensartet og høj standard, som lever op til jeres krav.

Registreringsvejledninger er et effektivt redskab til at forklare jeres krav og vejlede eksterne samarbejdspartnere. Du får her fem grunde til, hvorfor det kan være en god idé at implementere registreringsvejledninger i din forsyning:

1. I får overblik over data – både af eksisterende anlæg og nyanlæg
2. I har mulighed for at stille veldefinerede krav til tv-inspektioner og opmålinger
3. I beslutter, hvordan data skal afleveres, og hvad indholdet skal være
4. I kan bedre kontrollere og kvalitetssikre modtagne data
5. I undgår at modtage data med fejl og mangler

 

Hvad skal registreringsvejledningen indeholde?

Der er mange spørgsmål, som I med fordel kan inkludere i beskrivelsen af de krav, I ønsker at stille til data, der skal indgå i jeres ledningsdatabase. Det gælder f.eks. krav til opmålinger og opmålingers nøjagtigheder samt indeholdte attributter.

Forsyningsselskaber registreringsvejledningKlare krav til opmålinger og opmålingers nøjagtigheder giver fordele. Foto: Geopartner.

Stiller I klare og veldefinerede krav, er I sikre på at få det, I betaler for!

Geopartner udarbejder registreringsvejledninger i samarbejde med en lang række forsyninger – og vi hjælper også gerne jer. Vi kan både levere en standardvejledning, hvor I selv foretager tilpasninger og rettelser, og kan udarbejde en tilpasset løsning, hvor vi i samarbejde med jer gennemgår udvalgte emner, der er af særlig vigtig karakter.

Vi leverer også IT-løsninger til kvalitetssikring af data og tilbyder som et tillæg til registreringsvejledninger løsningen GeoKontrol, der giver jer mulighed for at udføre modtagekontrol på data og dokumentere, at I har fået det aftalte produkt.

Vil du høre mere om fordelene ved registreringsvejledninger, og hvordan det kan være et værdifuldt værktøj i din forsyning, så kontakt vores forsyningsspecialister Camilla Nygaard eller Hans Holm-Tygesen. Camilla har f.eks. tidligere været med til at implementere en succesfuld registreringsvejledning i Vejle Spildevand.

Camilla: cln@geopartner.dk eller tlf. 2940 6995
Hans: hht@geopartner.dk eller tlf. 2321 5764

Del på: