Åbningsdag for Geopartner i RandersGeopartner er nu åbnet i Randers, hvor fra et kompetencestærkt hold af medarbejdere pr. 1. marts starter et nyt kapitel for Geopartner i Østjylland.

 

Medarbejdere med lokal tilknytning

På trods af at både kontor og placering i Randers er ny for Geopartner, så er det et erfarent hold, der fra dag ét kan tilbyde kunderne en meget bred pallette af kompetencer. Tilmed med en stærk lokal tilknytning, da flere af kontorets medarbejdere er fra byen.

Landinspektørerne Kasper Wind og Morten Hellemann er begge nyansatte i Geopartner og  kommer begge til virksomheden med flere års erfaring fra andre rådgivningsvirksomheder.
Teknisk assistent Birte Fruelund har mange års erfaring i Geopartner og flytter fra Aarhus-kontoret sammen med det nye team ind i de nye centraltbeliggende lokaler i Randers. Derudover får kontoret assistance fra flere medarbejdere fra de øvrige kontorer i Nord- og Østjylland.

 

By med muligheder

Landinspektørfirmaets etablering af et kontor i Randers bygger også på de muligheder, virksomheden ser i byens visioner for byudviklingen. Landets sjette største by har ambitioner om at vokse sig større – blandt andet vil kommunen opnå befolkningstilvækst gennem en række kultur- og byudviklingsprojekter. Randers har dermed de helt rette forudsætninger for at huse et rådgivende landinspektørfirma, ifølge Kasper Wind, landinspektør i Geopartner, Randers: 

- Randers er en interessant by, der udvikler og fornyer sig. Byen har flere ambitiøse udviklingsprojekter, og vi kan som rådgivende landinspektørfirma tilbyde en bred faglig profil, der gør, at vi løser alle traditionelle landinspektøropgaver. Samtidig har vi de specialkompetencer og det stærke faglige bagland, der gør det muligt at fungere i rollen som samarbejdspartner på flere af de større projekter i byen.

Det nye Randers-kontor sikrer også en øget fleksibilitet i Jylland, der kan understøtte virksomhedens omkringliggende kontorer i Viborg, Silkeborg, Aarhus og Aalborg i Nordjylland. For Geopartner betyder en lokal forankring et tættere samarbejde med kunderne:

-  Som lokal leverandør og rådgivningsvirksomhed oplever vi ofte et tæt samarbejde med blandt andre forsyninger, kommuner og andre kunder rundt om i landet, og vi får et indblik i deres behov og ønsker. Derfor giver det også stor mening, at vi nu er til stede i Randers, og herfra kan tilbyde et højt serviceniveau til kunder i Randers og opland, siger landinspektør Kasper Wind. 

Kontoret i Randers er etableret pr. 1. marts på den centralt beliggende adresse Tørvebryggen 12 st., 8900 Randers C, hvor medarbejdere allerede er klar til at møde kunder og kommende samarbejdspartnere.

 

Flere informationer

Kontakt Jens Henrik Sørensen, områdechef, tlf. 2498 6491, mail jhs@geopartner.dk 

Randers-teamet på et af byens vartegn - Den Blå Bro over Gudenåen midt i Randers.

Fra venstre: Kasper Wind, Jens Henrik Sørensen, Birthe Fruelund, Morten Hellemann og Martin Bak Rasmussen.

Del på: