Inspirations- og netværksdage

Kom til inspirationsdage hos Geopartner - næste gang d. 21. september

Geopartner afholder løbende spændende inspirationsdage for medarbejdere i landets forsyningsvirksomheder. Her stiller vi skarpt på en række konkrete emner og spørgsmål, som I kan støde på i jeres daglige arbejde.

Vi tror på, at videndeling og samarbejde er vejen frem, og derfor vil der altid være fokus på dialog og netværk med dine forsyningskolleger. 

Næste temadag for forsyninger er d. 21. september, hvor specialister fra bl.a. Provas, Svendborg Vand og Kouno sætter fokus på data, og hvordan I sikrer maksimal værdi af jeres data. Læs mere og tilmeld dig her.

 

Tilmelding til nyhedsbrev

Vil du med til vores næste inspirationsdag? Tilmeld dig her og hold dig opdateret om kommende arrangementer via vores nyhedsbrev til forsyninger.

 

Hvad får du ud af vores inspirationsdage?

På en temadag med deltagere fra 25 forsyningsselskaber blev der afholdt oplæg og delt erfaringer inden for bl.a. dataarbejde med regnvandssøer og opmåling og registrering af bassiner. Læs mere om arrangementet her

I filmene her ved siden af kan du høre, hvad Didde Stenholt fra Herning Vand og Lene Krogsgaard Poulmann fra Energi Viborg fik ud af at komme til inspirationsdag hos Geopartner.

Vil du vide mere?

Søren Holst
Projektdirektør, partner
Mobil +45 2321 5793
sh@geopartner.dk