Tinglysning

Vores erfarne team af tinglysningsspecialister står klar til at sikre dine rettigheder, så du kan komme hurtigt videre med dit projekt.

Gennem årene har Geopartners specialister løst mange specielle tinglysningsopgaver, og vi har derfor kompetencer og erfaring til at hjælpe dig, uanset hvilken problemstilling du står over for. Med den nyeste viden inden for området tinglyser vi alt fra servitutter og skøder til ejerlejligheder og skifteretsattester.

 

Din professionelle rådgiver gennem hele processen

Tinglysning sker i dag digitalt på tinglysningsportalen, hvor der er mange krav til opbygning og materialer. Derfor kan det være vanskeligt at overskue det hele. Vi har styr på tinglysningen og er din professionelle rådgiver gennem hele processen. Vi rådgiver dig i, hvilke konsekvenser allerede tinglyste servitutter og tinglysningen af nye servitutter har og får, og vi udarbejder det nødvendige materiale til tinglysningen i form af tinglysningstekst, rids og GML-fil.

 

Tinglysning af rettigheder

Har du en aftale med din nabo, som du gerne vil have tinglyst? Vi tinglyser servitutter for grundejere, der sikrer aftaler og rettigheder også ved fremtidige ejerskifter. Læs mere om, hvordan vi kan hjælpe dig her.

Er jeres forsyningsledninger og -anlæg tilstrækkeligt sikrede? Tinglysning af forsyningsledninger og -anlæg er en væsentlig forudsætning for, at forsyningsdriften kan opretholdes, og for at I undgår både vanskelige og omkostningstunge omlægninger og øgede omkostninger til borgerne. Skal vi sikre jeres rettigheder? Læs hvordan vi kan hjælpe jer her.

 

Skal du etablere nyt byggeri?

Uanset om du vil etablere et nyt byområde, opføre et nyt byggeri eller gennemføre en ombygning, er det vigtigt, at du tager højde for tinglyste servitutter. Vi hjælper dig med at klarlægge, hvilken betydning de tinglyste servitutter har for dig og dit projekt. Læs mere her.

 

Vores stærke team af tinglysningsspecialister står klar til at løse din opgave. Kontakt din lokale Geopartner her