GIS og geografisk kortlægning

GIS er nøglen til at skabe overblik over komplekse data og sammenhænge, og visualisering på et kort gør det ofte lettere at træffe kompetente beslutninger.

Softwareløsninger til GIS og geografisk kortlægning

I Geopartner arbejder vi med GIS hver dag, og den viden deler vi gerne med vores kunder. Geodata er en fast bestanddel i vores eget arbejde, og vi udvikler og anvender GIS- og CAD-løsninger til at strømline disse data.

Vi udvikler softwareløsninger til GIS og geografisk kortlægning og tester og anvender alt i praksis, inden GIS-løsningerne implementeres hos vores kunder. Det gør løsningerne unikke, troværdige og ikke mindst gennemtestede gennem dagligt brug. GIS-løsningerne udvikles med udgangspunkt i jeres opgaver og data og til de platforme, som I anvender – hvad end det er desktop, web eller mobil. 

Intet GIS uden data. Vores GIS-specialister har indgående kendskab til data og datasammenhænge og kan derfor sammenstille data og levere et produkt til dig, som er direkte klar til brug.

 

Bentley ChannelPartner

Geopartner er Bentley ChannelPartner, og vi er derfor autoriseret forhandler af alle Bentley produkter. Det gælder bl.a. GIS-programmerne PowerCivil, MicroStation og Bentley Map. Vi anvender selv programmerne i vores daglige arbejde, og vores specialister har derfor stor hands-on erfaring med Bentley platformen. Derfor kan vi hjælpe med at finde den rette løsning til jeres opgave. Læs mere om vores løsninger og kurser inden for Bentley og CAD her.

Kontakt os for at høre nærmere

Lars Klindt Mogensen
GIS konsulent
Mobil +45 2858 1660
lkm@geopartner.dk
Søren Holst
Senior Projektchef, landinspektør, partner
Mobil +45 2321 5793
sh@geopartner.dk