Ejerlejlighedsopdeling

Ejerlejlighedslovgivningen er kompliceret, og opdeling i ejerlejligheder er derfor et komplekst område at begive sig ind på. Vi kender mulighederne og begrænsningerne og kan hjælpe dig fra første idé over de nødvendige dokumenter til den endelige notering i Tingbogen.

Faglig rådgivning til ejerlejlighedsopdeling

Har du en ejendom, som du ønsker at opdele i ejerlejligheder, eller ønsker du at foretage ændringer i en allerede registreret ejerlejlighedsopdeling? Så er det vigtigt, at du søger kompetent og faglig rådgivning.

Ejerlejlighedsopdeling er omfattet af praktiserende landinspektørers monopol på at udføre matrikulære arbejder, og vores erfarne landinspektører tager hånd om hele processen og leder dig fra din første idé til notering af ejerlejligheden i tingbogen.

 

Fra idé til registrering i Tingbogen

Vi rådgiver dig hele vejen igennem og sikrer, at din ejendom overholder lovens restriktive krav til ejerlejlighedsopdeling. Vi opmåler ejendommen, udfærdiger fortegnelse, indhenter godkendelser, sørger for at ændringerne er noteret i Tingbogen og sikrer dermed, at dine planer kan realiseres.

Vi hjælper både private samt udviklere og myndigheder med ejerlejlighedsopdelinger og ejerlejlighedsændringer.

Vil du vide mere?

Andy Klarholt
Landinspektør, markedschef, partner
Mobil +45 5054 5352
akl@geopartner.dk