Skal vi sikre, at dit bygge- eller anlægsprojekt placeres korrekt og med de rette dimensioner? En præcis afsætning er afgørende for, at dit projekt kommer godt fra start.

Afsætning sikrer korrekt placering

Har du behov for afsætning af veje og ledninger i byggemodningsfasen, hovedafsætning i forhold til skel og byggelinjer, etablering af fikspunktnet eller løbende afsætning af bl.a. fundament, veje og forsyningsledninger, så afsætter vi punkterne med den nødvendige nøjagtighed til dine behov.

Dokumentation af afsætning

Vi dokumenterer efterfølgende afsætningen, hvilket er din garanti for, at dit projekt placeres korrekt med de rette dimensioner, og at alle lovkrav til lovlighed er overholdt.

Kan vi hjælpe dig med afsætning af byggeri? Læs mere her. Læs også om hvordan vi giver sikkerhed for, at vejanlæg og broelementer afsættes og placeres korrekt her.

Vi genererer også data til maskinstyring og tager hånd om projektgrundlaget og konverterer materialet til 3D maskinstyringsdata. Læs mere om maskinstyring her.

Behov for kompetent rådgivning og præcis afsætning af byggeri eller anlæg? Kontakt din lokale landinspektør og hør nærmere