Teknisk designerelev til Holstebro/Skive

Søger du et spændende elevforløb som teknisk designer, og vil du lære af de bedste i branchen og løse udfordrende opgaver på vores kontorer i Skive og Holstebro? Så skal du læse med her. Vi leder lige nu efter dig, der enten studerer teknisk designer med speciale i Bygge og anlæg eller kunne tænke sig at starte i et mesterlæreforløb.

Om jobbet

Som teknisk designerelev i Geopartner får du et grundigt oplæringsforløb af en dygtig, erfaren teknisk designer og indblik i mange forskellige typer af opgaver inden for landinspektørens kerneområder.

Som teknisk designerelev i Geopartner vil du eksempelvis lære at:

  • udforme nye parcelhusområder
  • udarbejde kort- og tegningsmateriale til ejendomsændringer og lave tilhørende skriftlig dokumentation
  • udarbejde GIS-relaterede produkter
  • håndtere dokumenter og kort i tinglysningssystemet


Med et team på over 20 tekniske assistenter og designere fra hele landet får du rig mulighed for at lære af og sparre med erfarne kolleger. Dermed vil du gennem hele dit elevforløb udvikle dig fagligt og følge med i den nyeste udvikling inden for branchen.

 

Om dig

Du vil dagligt være i kontakt med vores kunder, og du formår derfor at kommunikere i et letforståeligt sprog på både skrift og i telefonen.

Vi forventer desuden, at du:

  • er ansvarsbevidst og arbejder struktureret
  • kan arbejde selvstændigt efter grundig oplæring
  • er glad, kundevenlig og imødekommende
  • er over 18 år og har kørekort

Vil du i mesterlære i Geopartner?

Er jobbet som teknisk designer lige dig, men er du endnu ikke påbegyndt uddannelsen, så overvej om et mesterlæreforløb i stedet er den ideelle vej for dig. I et mesterlæreforløb bliver du uddannet hos os, og dit forløb vil bygge på praktisk erfaring, sparring med erfarne kolleger og arbejde ude i virkeligheden fra dag 1. Du er velkommen til at kontakte os for at høre nærmere om mulighederne i et mesterlæreforløb. 

 

Lyder det som noget for dig?

Du får primær arbejdsplads på vores kontorer i Skive og Holstebro. Elevstillingen løber fra sommeren 2019 efter afslutningen af dit grundforløb. I forhold til sommerferieafholdelse kan et andet starttidspunkt aftales.

Er du interesseret i jobbet, så send din ansøgning og dit CV til områdechef i Geopartner, Asbjørn Lauridsen, på mail job@geopartner.dk. Skriv ”Teknisk designer elev Skive/Holstebro” i emnefeltet. Ved spørgsmål til jobbet er du velkommen til at kontakte Asbjørn på tlf. 6120 4634. Ansøgningsfristen er 13. maj.

Har du spørgsmål til elevpladsen?

Asbjørn Hoff Lauridsen
Områdechef, landinspektør, partner
Mobil +45 6120 4634
ahl@geopartner.dk