Teknisk assistent til Holstebro

Vi er i fuld gang med en masse spændende projekter i Vestjylland og søger derfor en dygtig teknisk designer til vores kontor i Holstebro. Har du en god kortforståelse, måske erfaring med ejendomsjuridiske sager, og kan du levere stort engagement og høj faglighed? Så kan du være den nye kollega, vi leder efter.

Om stillingen

CAD-arbejde i matrikulære sager, udstykningsforslag, afsætningsplaner, GIS-analyser, tinglysningsrids og undersøgelse af servitutter er eksempler på opgaver, som du vil komme til at beskæftige dig med.

Stillingen er på ca. 25-30 t/u, og din primære arbejdsplads bliver på vores kontor i Holstebro. Der må også forventes arbejdsdage på vores kontorer i Herning og Lemvig. Sammen med 20 passionerede kolleger i Vestjylland og over 200 på landsplan får du en dynamisk hverdag, hvor der er fokus på dialog, godt samarbejde og højt humør.

 

Vi søger en kollega, der:

  • har erfaring med tekniske tegninger og korthåndtering
  • har grundlæggende kendskab til ejendomsjura
  • har et godt overblik
  • hurtigt kan sætte sig ind i nye sager
  • har vilje til at styre sagsgange og optimere sagsprocesser


Det er samtidig en fordel, hvis du har erfaring med GIS og matrikulære sager. 

Du kan være uddannet teknisk designer, teknisk assistent eller lignende. Det er dog ikke et krav, og du kan derfor også have erfaring fra fx en byggerådgiver, arkitekt- eller ingeniørvirksomhed.

På det personlige plan forventer vi, at du er engageret, arbejder selvstændigt og tager del i ansvaret for kontorets opgaver som helhed. Vi ser samtidig gerne, at du er udadvendt og imødekommende, har humor og trives i en uformel kultur.

Ansøgning

Er du interesseret i stillingen, så send din ansøgning og dit CV til områdechef i Geopartner, Asbjørn Hoff Lauridsen, pr. mail ahl@geopartner.dk. Skriv ”Ansøgning” i emnefeltet. Ansøgningsfrist 23. oktober. Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at give Asbjørn et kald på tlf. 6120 4634. Vi ser frem til at høre fra dig.

Vil du vide mere om stillingen?

Asbjørn Hoff Lauridsen
Landinspektør, områdechef, partner
Mobil +45 6120 4634
ahl@geopartner.dk

Geopartner er med 26 kontorer og over 200 medarbejdere fordelt over hele landet et af Danmarks førende landinspektørfirmaer. Vi tilbyder gode og fleksible arbejdsforhold, personaleforening og faglige og sociale virksomhedsarrangementer på tværs af vores kontorer.