Projektansættelse i HR - Odense

Er du en haj til at skabe struktur, og har du lyst til at prøve kræfter med at implementere et nyt HR-system i en af landets største landinspektørvirksomheder? Så er det måske dig, vi søger til Geopartners HR-afdeling på vores kontor i Odense.

Om jobbet

I forbindelse med at Geopartner står overfor at skulle implementere et nyt HR-system, søger vi en detaljeorienteret kollega i en tidsbegrænset stilling, som skal være med til at sikre, at vi får alle data med over i det nye system. Du bliver en del af HR-afdelingen, som du, sammen med den projektansvarlige, vil få et tæt samarbejde med.

Din dagligdag vil bl.a. bestå af at:

  • Hjælpe med at implementere nyt HR-system
  • Uploade dokumenter til HR-systemet
  • Indtaste og vedligeholde data i HR-systemet
  • Optimere, tilpasse og beskrive HR-processerne i samarbejde med projektlederen

 

Stillingen er en projektansættelse på tre måneder med start d. 15. marts 2020. Den ugentlige arbejdstid vil være mellem 30 og 37 timer.

Om dig

Du skal trives med at arbejde med struktur, og du har sans for detaljen. Du har lyst til at arbejde med stamdata, og du forstår vigtigheden ved at alle stamdata overføres og opdateres korrekt.

Vi forventer, at du:

  • Lægger vægt på kvalitet i en opgaveløsning
  • Arbejder proaktivt
  • Har gode samarbejdsevner
  • Kan arbejde med deadlines
  • Kan organisere og prioritere opgaver

 

Det er en forudsætning, at du kan flydende dansk. Det er en fordel, hvis du har erfaring med HR-Manager, som er det system, vi skal implementere.

Bliv en del af Geopartner

Med tilknytning til Geopartners kontor i Odense bliver du en del af Geopartners største kontor, hvor du får ca. 30 kollegaer. På landsplan får du 230 kollegaer, og du bliver en del af et fagligt stærkt team af blandt andet unge og erfarne landinspektører, kort- og landmålingsteknikere, advokatsekretærer, ingeniører og IT-specialister, der breder sig over en lang række forskellige fagligheder og arbejdsområder.

Vi kan byde velkommen til en uformel arbejdsplads, hvor arbejdsglæde og fællesskab fylder meget.

Lyder det som noget for dig?

Så send din ansøgning og dit CV snarest muligt til job@geopartner.dk og skriv ”Projektansættelse HR” i emnefeltet. Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte HR-konsulent Stine Kreuz Moestrup på tlf. +45 4076 0756.

Ansøgningsfrist er d. 23. februar og vi holder samtaler i uge 10.

Vil du vide mere?

Stine Kreuz Moestrup
HR-konsulent
Mobil +45 4076 0756
skm@geopartner.dk