Planlægger - Viborg

Vil du være en del af et kreativt og dynamisk team, der løser spændende og forskelligartede planlægningsopgaver i tæt samarbejde med kunder og myndigheder? Så er du måske vores nye kollega og planlægger i Viborg.

Om jobbet

Antallet af planlægningsopgaver hos Geopartner er stigende, og derfor har planlægningsteamet i Viborg behov for en ny kollega. Vi tilbyder en spændende hverdag med udfordrende opgaver i et uformelt miljø, hvor faglig stolthed, fællesskab og arbejdsglæde fylder meget.  

Som planlægger i Geopartner får du en afvekslende og udfordrende hverdag, som vil bringe dig rundt på flere af Geopartners kontorer i landet med varierende arbejdsopgaver, der bl.a. omfatter:

  • Rådgivning af kommuner og private projektudviklere i plan- og miljøforhold
  • Projektledelse af planopgaver
  • Udarbejdelse af kommuneplantillæg, lokalplaner samt miljøvurderinger
  • Udarbejdelse af planmæssige redegørelser og analyser samt deltagelse i borgermøder mv.

 

Du bliver en del af vores forretningsområde ”Planlægning og ejendomsudvikling”, som består af 5 andre planlæggere. Udover planlægning omfatter forretningsområdet bl.a. også ejendomsjuridisk rådgivning, by- og ejendomsudvikling mv. Samtidig vil det være en fordel, hvis du har erfaring indenfor udformning af plangrundlag med grøn energi, bæredygtighed og klimatilpasning.

Vi arbejder hele tiden målrettet på at styrke vores position inden for planlægningsorienterede opgaver for kommunale forvaltninger og private projektudviklere i hele landet, og vi vægter derfor højt, at du også har lysten til at videreudvikle og skabe nye opgaver hos både eksisterende og potentielle kunder.

Har du erfaring og lyst til at koordinere opgaver og ressourcer, vil det være en mulighed for den rette kandidat.

Om dig

Om du er uddannet byplanlægger, ingeniør, urban designer, landinspektør eller lignende er ikke det vigtigste. Det vigtigste er, at du har et indgående kendskab til plan- og miljømæssige forhold og udfordringer, samt at du trives med at få puslespillet til at gå op.

Vi forventer, at du:

  • Arbejder struktureret og selvstændigt med planrelaterede opgaver
  • Bevarer overblikket i en dagligdag med mange projekter i luften
  • Har indgående kendskab til relevant lovgivning inden for fysisk planlægning og miljøområdet
  • Har stor viden og erfaring ved udformning og formulering af lokalplantekst
  • Har gode kommunikationsevner og kan skabe gode relationer til kunder og kolleger

 

Vi ser det som en stor fordel, hvis du har erfaring med planrelaterede opgaver fra tidligere ansættelse(r) – enten fra den kommunale forvaltning eller det private erhvervsliv.

Bliv en del af Geopartner

Du får 230 kollegaer på landsplan, og du bliver en del af et fagligt stærkt team af blandt andet unge og erfarne landinspektører, kort- og landmålingsteknikere, advokatsekretærer, ingeniører og IT-specialister, der breder sig over en lang række forskellige fagligheder og arbejdsområder. Både på de enkelte kontorer og på tværs af kontorer har vi et stærkt kollegialt sammenhold, hvor vi hjælper hinanden.

Lyder det som noget for dig?

Er du interesseret i stillingen, så tøv ikke med at sende din ansøgning og dit CV til job@geopartner.dk og skriv ”Planlægger” i emnefeltet. Stillingen er fuldtid. Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte områdechef for Midt-Vestjylland, Kirsten Andersen, på tlf. +45 6124 4242. Send din ansøgning hurtigst muligt. Vi holder løbende samtaler og ansætter, når vi har fundet den rette. Tiltrædelse snarest.

Vil du vide mere?

Kirsten Andersen
Områdechef Midt-Vest
Mobil +45 6124 4242
kia@geopartner.dk