Planlægger til Viborg

Vil du være en del af et kreativt og dynamisk team, der løser spændende og forskelligartede planlægningsopgaver i tæt samarbejde med kunder og myndigheder? Så er det dig, vi leder efter til vores stilling som planlægger på vores kontor i Viborg.

Om stillingen

Geopartner Landinspektører er med 220 medarbejdere fordelt på 26 kontorer i hele landet en af landets største landinspektørvirksomheder, og hver dag yder vi kompetent rådgivning til kunder og samarbejdspartnere i hele Danmark. Som planlægger i Geopartner får du en afvekslende og udfordrende hverdag med varierende arbejdsopgaver, der bl.a. omfatter:

 • rådgivning af kommuner og private projektudviklere i plan- og miljøforhold
 • udarbejdelse af lokalplaner, VVM-anmeldelser samt miljøscreeninger og -rapporter
 • gennemførelse af screeninger til miljøvurdering af planer
 • udarbejdelse af planmæssige redegørelser og analyser, deltagelse i borgermøder mv.


Som planlægger bliver du en del af vores forretningsområde Plan & udvikling, der udover planlægning bl.a. også omfatter by- og ejendomsudvikling, ejendomsjuridisk rådgivning og klimatilpasning. Du kommer derfor til at samarbejde med kompetente kræfter fra hele landet, der brænder for at yde professionel rådgivning til kommuner og private projektudviklere. 

Vi arbejder lige nu på flere spændende projekter. Blandt andet helhedsplanlægning i Sporbyen Scandia i Randers, hvor vi var med fra første rådgivningsmøde til den endelige realisering. Derudover udarbejder vi også lokalplaner for bl.a. boligbebyggelse i Kolding og en detailhandelsbutik i Kalundborg.

Vi arbejder hele tiden målrettet på at styrke vores position inden for planlægningsorienterede opgaver for kommunale forvaltninger og private projektudviklere i hele landet, og vi vægter derfor højt, at du også har lysten til at videreudvikle og skabe nye opgaver hos både eksisterende og potentielle kunder.

Vi ser en stor værdi i faglig sparring, god rådgivning og tæt samarbejde med kolleger, kunder og kommuner – både lokalt og på tværs af landet. Vi lægger vægt på at drage nytte af hinandens fagligheder, og et kompetent team af kolleger med forskellige fagligheder og kompetencer står derfor altid klar til at sparre med dig i dit selvstændige arbejde.

Vi søger en kollega der…

 • er uddannet byplanlægger, ingeniør, by-, energi- og miljøplanlægger, urban designer, landinspektør eller lignende
 • har indgående kendskab til plan- og miljømæssige forhold og udfordringer og kan lide at få puslespillet til at gå op
 • har kendskab til relevant lovgivning inden for fysisk planlægning og miljø
 • er kreativ, resultatskabende og løsningsorienteret
 • kan holde overblik over flere projekter samtidig
 • kan etablere gode samarbejdsrelationer med kunder og kolleger
 • er god til at kommunikere både mundtligt og skriftligt


Vi ser det samtidig som en fordel, hvis du har erfaring fra tilsvarende stillinger – enten i den kommunale forvaltning eller det private erhvervsliv.

 

Ansættelsesforhold

Stillingen er 37 t/uge med flexordning og med tiltrædelse snarest muligt. Løn- og ansættelsesvilkår efter forhandling.

Geopartner har 26 kontorer i hele landet. Din primære arbejdsplads bliver på vores kontor i Viborg, hvor vores planlægningsteam holder til, men dit arbejde vil også bringe dig rundt på vores andre kontorer. Du bliver en del af en dynamisk arbejdsplads med fokus på udvikling, resultater og god kundeservice i et fagligt arbejdsmiljø med plads til humor. 

Du vil hos os hele tiden udvikle dig fagligt og skabe forudsætninger for en langsigtet karriereudvikling, hvor der er gode muligheder for efteruddannelse.

 

Ansøgning

Er du interesseret i stillingen, så send din ansøgning og dit CV til områdechef i Geopartner, Dorte Andersen, pr. mail dea@geopartner.dk. Skriv ”Ansøgning” i emnefeltet. Ansøgningsfrist den 23. november 2017. Vi forventer at afholde samtaler i uge 49. Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Bent Hulegaard Jensen fra vores planlægningsteam på tlf. 2010 9830 eller Dorte Andersen på tlf. 6189 6161.

Har du spørgsmål til stillingen?

Dorte Andersen
Områdechef og HR-Chef
Mobil +45 6189 6161
dea@geopartner.dk

Geopartner er med 26 kontorer og over 200 medarbejdere fordelt over hele landet et af Danmarks førende landinspektørfirmaer. Vi tilbyder gode og fleksible arbejdsforhold, personaleforening og faglige og sociale virksomhedsarrangementer på tværs af vores afdelinger.