3-4 landmålere til Fyn

Vores medarbejdere på Fyn har fart på med spændende opgaver og leder derfor efter nye kolleger. Vi søger 3-4 kort- og landmålingsteknikere eller ufaglærte målere med erfaring, der brænder for et varierende job med udfordrende opgaver på blandt andet større fynske byggeprojekter og inden for forsyning, afsætning og det matrikulære område.

Om stillingen

Vi tilbyder et job i et udfordrende fagligt miljø, hvor du får mulighed for at udvikle dine kompetencer på store og små opgaver. Vi forventer, at du har flere af følgende kompetencer:  

  • du har baggrund i entreprenør-, forsynings- eller landinspektørbranchen
  • du har erfaring fra større byggepladser og bliver inspireret af at arbejde på større byggeprojekter
  • du har erfaring fra forsyningsbranchen med ledningsregistrering, TV-inspektion eller lignende
  • du brænder for landmålerfaget og er ambitiøs
  • du har solidt kendskab til at arbejde med totalstation og GPS


Stillingen er med udgangspunkt fra vores kontorer på Fyn.

 

Ansøgning

Er du interesseret i stillingen, så send din ansøgning og dit CV til områdechef i Geopartner, Per Tørslev, på mail ptj@geopartner.dk. Vi læser ansøgningerne løbende og indkalder til samtaler løbende. Du er også velkommen til at ringe direkte til Per på tlf. 2334 4611.

Vil du høre mere om stillingen?

Per Tørslev Jensen
Områdechef
Mobil +45 2334 4611
ptj@geopartner.dk

Geopartner er med 26 kontorer og 200 medarbejdere fordelt over hele landet et af Danmarks førende landinspektørfirmaer. Vi tilbyder gode og fleksible arbejdsforhold, personaleforening og faglige og sociale virksomhedsarrangementer på tværs af vores kontorer.