Studerer du til landinspektør, og kunne du tænke dig et spændende praktikforløb hos Geopartner? Kribler det i fingrene for at prøve dig selv af i en af landets største rådgivende landinspektørfirmaer? Geopartner søger lige nu landinspektørpraktikanter til flere af vores kontorer med start i september.

Om jobbet

Vi keder os ikke i Geopartner, og det kommer du heller ikke til. Som praktikant i Geopartner er der skruet op for muligheden for at prøve kræfter med mange af de klassiske landinspektøropgaver, som du kender fra din uddannelse. Du vil få praktisk erfaring og mulighed for ansvar, som virkelig kan rykke og udvikle dig.

Din dagligdag vil bl.a. byde på:

Vi prioriterer, at du får en bred erfaring med både arbejdet i marken og arbejdet på kontoret. Samtidig er der mulighed for, at du selv kan være med til at styre retningen for dit praktikforløb, så du beskæftiger dig mest muligt med lige præcis det, du brænder for.

Vi tilbyder fleksible arbejdstider, som kan tilpasses dine studier. Vi er også behjælpelige med at identificere mulige projektemner eller cases til et emne.

Om dig 

Du brænder for landinspektørfaget, og du er ivrig efter at få omsat din viden fra uddannelsen til erhvervserfaring.  

Vi forventer, at du:

Hos Geopartner byder vi velkommen til en uformel arbejdsplads, hvor arbejdsglæde og fællesskab fylder meget. Du inviteres naturligvis også med til vores sociale arrangementer i praktikperioden.

Bliv en del af Geopartner

Som praktikant i Geopartner får du på landsplan 240 kollegaer. Du bliver en del af et fagligt stærkt team af blandt andet unge og erfarne kort- og landmålingsteknikere, landinspektører, advokatsekretærer, ingeniører og IT-specialister, der breder sig over en lang række forskellige arbejdsområder. Både på de enkelte kontorer og på landsplan får du et stærkt bagland, som til enhver tid står klar til sparring og vejledning.

Vi søger praktikanter til efteråret 2020 til vores kontorer i Aalborg, Hjørring, Herning, Silkeborg, Vejle, Sønderborg, Odense og Gladsaxe.

Lyder det som noget for dig?

Så send din ansøgning og dit CV snarest muligt til job@geopartner.dkog skriv ”LSP praktikant – (bynavn på det kontor, du søger praktik hos)” i emnefeltet. Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte HR-konsulent Stine Kreuz Moestrup på tlf. +45 4076 0756. Vi holder samtaler løbende.

Vil du vide mere om jobbet?

Stine Kreuz Moestrup
HR-konsulent
Telefon +45 6313 5056
Mobil +45 4076 0756
skm@geopartner.dk