Landinspektør - Sønderborg

Er du landinspektør med et par års erfaring i rygsækken? Eller er du nyuddannet landinspektør med en drøm om at slå dig ned i Syddanmark? Så har du nu muligheden for at blive en del af vores fagligt stærke team i Sønderborg. Til en nyoprettet stilling søger vi nemlig en landinspektør til at indgå i vores energiske team af 8 landinspektører og teknikere i Sønderborg, der altid sørger for god stemning og en positiv tilgang til projekterne.

Om stillingen 

Sønderborg er en by i hastig udvikling, og store byggeprojekter skyder op i og omkring Sønderborg. Især gennemgår byens havneområde en komplet forvandling, når den omdannes til en ny, moderne bydel. Vi er med til at føre flere af disse projekter ud i livet, blandt andet Sønderborgs nye arkitektoniske vartegn, Hotel Alsik.

Som vores nye landinspektør i Sønderborg får du nogle af de dygtigste og mest erfarne kolleger i branchen, og dermed muligheden for at få styrket din viden og kompetencer inden for det tekniske og især det juridiske felt.

I stillingen vil du få prøvet kræfter med mellemstore byggerier og udstykninger. Vi vægter højt, at du på sigt har ambitioner om at blive en dygtig projektleder, hvilket vi tilbyder interne uddannelsesforløb i.

Din dagligdag vil blandt andet byde på:

  • at indgå i projektledelse af større og mindre opgaver, hvor Sønderborg netop nu har mange udfordrende projekter.
  • At arbejde på små og mellemstore projekter inden for det tekniske, men overvejende juridiske område.

Om dig

Vores nye kollega må meget gerne være med til at udvikle kontoret og aktiviteterne i Sønderborg og omegn på lang sigt. Derfor er det vigtigt, at du har eller ønsker at have lokal tilknytning hertil. Det vil være en fordel, at du allerede har et netværk i Syddanmark, således du kan bidrage til at skabe nye projekter i området og øge vores tilstedeværelse i det lokale miljø.

Er du nyuddannet lægger vi vægt på, at du har gå-på-mod og viser engagement. Derfra sørger vi for at tilrettelægge et forløb, der udvikler dine kompetencer blandt andet med intern uddannelse og oplæring.

  • du er nyuddannet eller har et par års erfaring som landinspektør.
  • du arbejder struktureret, energisk og engageret.
  • skaber struktur og arbejder godt tværfagligt.
  • bidrager til den gode stemning på arbejdspladsen.

Om Geopartner

Geopartner Landinspektører A/S er med 26 kontorer rundt om i landet og mere end 220 medarbejdere, en af Danmarks største og førende landinspektørvirksomheder.

I Geopartner tænker vi på tværs af discipliner og tilbyder vores kunder en helhedsløsning i krydsfeltet mellem traditionelle og specialiserede landinspektøropgaver. Du vil som medarbejder blive en del af en tillidsbaseret organisation, hvor du hurtigt får ansvaret for opgaveløsninger. 

Et kompetent fagligt team af kolleger står altid klar til at sparre med dig i dit selvstændige arbejde, og du vil arbejde i tæt samspil med vores 25 øvrige afdelinger. Derfor vil du hos Geopartner hele tiden udvikle dig fagligt og skabe forudsætninger for en langsigtet karriereudvikling. 

Ansøgning

Er du interesseret i stillingen, så send din ansøgning og dit CV til områdechef i Geopartner, Asbjørn Lauridsen, pr. mail job@geopartner.dk. Skriv ”Landinspektør Sønderborg” i emnefelt, og notér gerne i ansøgningen, hvor du har set jobopslaget.

Vi indkalder til samtaler løbende og ansætter, når vi har fundet den rette. Ved spørgsmål til stillingen er du velkommen til at kontakte Asbjørn på tlf. 6120 4634.

Asbjørn Hoff Lauridsen
Områdechef, landinspektør, partner
Mobil +45 6120 4634
ahl@geopartner.dk

Erik

Landinspektør

"Vi har en meget uformel kultur i Geopartner, der gør, at du som ny får stor andel i udviklingen af din arbejdsplads, samtidig med at du får lov til at koncentrere sig om det faglige område, du har interesse i"