Landinspektør til Odense

Brænder du for de traditionelle landinspektøropgaver og for at skabe tætte kunderelationer? Så er du måske vores nye kollega til vores afdeling i Odense. Til en nyoprettet stilling søger vi en landinspektør, som kan være med til at etablere de bedste løsninger for vores kunder. Du kan både være nyuddannet eller have flere års erfaring.

Om stillingen

I Geopartner tænker vi på tværs af discipliner og tilbyder vores kunder en helhedsløsning i krydsfeltet mellem traditionelle og specialiserede landinspektøropgaver. Du vil som medarbejder blive en del af en tillidsbaseret organisation, hvor du hurtigt får ansvaret for opgaveløsninger, og hvor et kompetent fagligt team af kolleger altid står klar til at sparre med dig i dit selvstændige arbejde. Derfor vil du hos os hele tiden udvikle dig fagligt og skabe forudsætninger for en langsigtet karriereudvikling.

Som landinspektør i Geopartner vil du arbejde med en bred vifte af opgaver inden for matrikulære- og tekniske landinspektøropgaver. Dine opgaver kan bl.a. omfatte:

  • at indgå i projektledelse af større og mindre byggepladser, hvor Odense netop nu har mange udfordrende projekter med Geopartner i en central rolle
  • at bidrage til at skabe og etablere nye boligområder i samspil med interessante samarbejdspartnere på hele Fyn
  • at udvikle ejerlejligheder ved nybyggerier og omdannelse af ældre boliger i hele landet
  • at indgå i tætte samarbejdsrelationer med nye og etablerede kundegrupper, hvor dine muligheder for at udvikle dine kompetencer understøttes maksimalt

 

Vi håber, at dine interesser og erfaringer kan være med til at præge din rolle i en kommende ansættelse, og derfor er vi åbne over for, hvilke fagområder du kan og skal arbejde med.

Vi søger en kollega der...

  • kan skabe gode samarbejdsrelationer til såvel kunder som kolleger
  • er fagligt nysgerrig og altid har målet for øje
  • er ansvarsfuld og kvalitetsbevidst
  • arbejder struktureret og har overblik over opgaverne
  • bidrager til den gode stemning på arbejdspladsen

 

Som vores nye kollega i Odense skal du være med til at udvikle kontoret og aktiviteterne i byen på lang sigt. Derfor er det vigtigt, at du er eller ønsker at blive lokalt forankret, og at du har eller vil skabe et netværk på Fyn, så du kan bidrage til at skabe nye projektet.

 

Ansøgning

Er du interesseret i stillingen, så send din ansøgning og dit CV til områdechef i Geopartner, Per Tørslev, pr. mail ptj@geopartner.dk. Skriv gerne i ansøgningen, hvor du har set jobopslaget. Vi indkalder til samtaler løbende og ansætter, når vi har fundet den rette. Ved spørgsmål til stillingen er du velkommen til at kontakte Per Tørslev på tlf. 2334 4611. Jobbet er en fuldtidsstilling.

Giv mig et kald og hør mere om stillingen

Per Tørslev Jensen
Områdechef
Mobil +45 2334 4611
ptj@geopartner.dk

Jonas

Landinspektør

"Som ny i Geopartner har man altid mulighed for at gå til nogen, og kollegerne vil rigtig gerne hjælpe. Det fede ved Geopartner er også, at det er et af landets største landinspektørfirmaer, så du vil altid kunne udvikle dig, fordi der ikke er begrænsninger i hverken arbejdsopgaver eller udstyr"

Geopartner er med 26 kontorer og 200 medarbejdere fordelt over hele landet et af Danmarks førende landinspektørfirmaer. Vi tilbyder gode og fleksible arbejdsforhold, personaleforening og faglige og sociale virksomhedsarrangementer på tværs af vores kontorer.