Landinspektør - Svendborg

Er du landinspektør, og interesserer du dig for den nyeste teknologi i branchen? Så er du måske vores nye kollega. Vi søger nu en landinspektør, der skal være med til at styrke Geopartners position som kundernes foretrukne samarbejdspartner på Sydfyn.

Om jobbet 

Som landinspektør hos Geopartner i Svendborg får du mulighed for at præge vores opgaver og indsatsområder i lokalområdet. Vi støtter i videste udstrækning dine ambitioner, så du hele tiden har mulighed for at udvikle dig selv og dine kompetencer. I Svendborg er vi på forkant med den teknologiske udvikling, og du vil derfor få mulighed for at anvende den nyeste teknologi i branchen.

Din dagligdag vil bl.a. byde på:

  • Projektledelse af større og mindre opgaver
  • Alsidige arbejdsopgaver inden for det tekniske, matrikulære og juridiske felt
  • 3D-opmåling og -laserscanning
  • Kundekontakt, hvor langvarige relationer har fokus
  • Samarbejde med de øvrige kolleger på kontoret, hvor teamwork og den faglige sparring prioriteres højt


Du bliver en del af et team på 12 medarbejdere, der har en bred faglig baggrund, som altid står klar til at sparre med dig. Teamet består både af landinspektører, kort- og landmålingsteknikere og tekniske designere. Du får også et tæt samarbejde med vores øvrige kontorer på Fyn, og kollegerne rundt omkring i landet brænder for at hjælpe hinanden inden for netop deres fagområder.

Om dig

Om du er nyuddannet eller erfaren er ikke det vigtigste for os, da vi sørger vi for at tilrettelægge et individuelt forløb, der udvikler dig ud fra dine kompetencer og erfaringer. Det vigtigste er, at du har lysten til at engagere dig i lokalsamfundet, så vi fortsat kan udvikle os og udbygge positionen som kundernes foretrukne samarbejdspartner på Sydfyn. Du trives med en afvekslende og fleksibel hverdag, hvor du selv kan tilrettelægge dagligdagen i samspil med dine nærmeste kolleger.

Vi lægger desuden vægt på, at du: 

  • trives med både at arbejde selvstændig og i teams
  • engageret og resultatorienteret
  • har en systematisk og kvalitetsbevidst tilgang til opgaverne
  • er IT-kompetent

 

Bliv en del af Geopartner

Tidligere i år flyttede Svendborg-teamet i nye, moderne kontorfaciliteter i Forskerparken, som ligger smukt i vandkanten på Svendborg Havn.

 

Lyder det som noget for dig?

Er du interesseret i jobbet, så send din ansøgning og dit CV og din ansøgning til job@geopartner.dk. Skriv ”Landinspektør Svendborg” i emnefeltet og notér gerne i ansøgningen, hvor du har set jobopslaget. Ved spørgsmål til jobbet er du velkommen til at kontakte projektdirektør Søren Holst på tlf. 2321 5793. Ansøgningsfristen er 8. april med ansættelse 1. juni eller hurtigst muligt.

Erik

Landinspektør

Vi har en meget uformel kultur i Geopartner, der gør, at du får stor andel i udviklingen af din arbejdsplads samtidig med, at du får lov til at koncentrere dig om det fagområde, du har interesse i

Christian

Landinspektør, partner

Det mest givtige ved mit job er den gode relation til kunden. At være den lokale landinspektør, som kunden har tillid til og kommer tilbage til. Når rygterne spredes, og man føler sig værdsat af kunderne. Det er jo det, vi stræber efter hver dag

Søren Holst
Projektdirektør, landinspektør, partner
Mobil +45 2321 5793
sh@geopartner.dk