Landinspektør - Sønderborg

Kan du løse ejendomsjuridiske opgaver, og vil du være med til at forvandle Sønderborg Havn til et nyt, moderne byområde? Så har du nu muligheden for at blive en del af vores fagligt stærke team i Sønderborg. Til en nyoprettet stilling søger vi nu en landinspektør, der skal løse spændende projekter på bl.a. Sønderborg Havn.

Om stillingen 

Sønderborg er en by i hastig udvikling, og store byggeprojekter skyder op i og omkring Sønderborg. Især gennemgår byens havneområde en komplet forvandling, når den omdannes til en ny, moderne bydel. Vi er med til at føre flere af disse projekter ud i livet. Bl.a. Sønderborgs nye arkitektoniske vartegn, Hotel Alsik.

Som landinspektør i Sønderborg vil du få mulighed for at prøve kræfter med mellemstore byggerier og udstykninger, og din dagligdag vil bl.a. byde på:

  • klassiske ejendomsjuridiske opgaver som eks. dannelse af nye ejendomme, ejerlejligheder eller byggemodninger af nye villakvarterer 
  • arbejde på små og mellemstore projekter inden for det tekniske område 
  • traditionelle landinspektøropgaver inden for bl.a. det matrikulære felt såsom ekspropriation, arealoverførsler, sammenlægning af ejendomme og ejendomsberigtigelse
  • projektledelse af store som små udfordrende projekter

 

Som landinspektør i Sønderborg bliver du en del af et team med nogle af de dygtigste og mest erfarne kolleger i branchen. De står altid klar til at sparre med dig i dit selvstændige arbejde, så du får mulighed for at styrke din viden og dine kompetencer inden for det tekniske og juridiske felt. Du vil desuden få mulighed for at udvikle dine kompetencer som projektleder på vores interne uddannelsesforløb.

Om dig

Er du nyuddannet, skal du have gå-på-mod, og vi tilrettelægger et forløb, der udvikler dine kompetencer med bl.a. intern uddannelse og oplæring.

Vi lægger vægt på, at du: 

  • har erfaring med ejendomsjuridiske opgaver
  • arbejder struktureret, energisk og engageret
  • skaber struktur og arbejder godt tværfagligt
  • bidrager til den gode stemning på arbejdspladsen

 

Lyder det som noget for dig?

Er du interesseret i stillingen, så send din ansøgning og dit CV til job@geopartner.dk. Skriv ”Landinspektør Sønderborg” i emnefelt og notér gerne i ansøgningen, hvor du har set jobopslaget. Har du spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte områdechef Asbjørn Hoff Lauridsen på tlf. 6120 4634. Ansøgningsfristen er 1. maj med ansættelse hurtigst muligt. 

"Vi er en lille afdeling, og du bliver hverken overset og kan heller ikke gemme dig. Derfor får du mulighed for at lave al muligt, og det gør det til et ekstremt godt sted at være". Læs mere om, hvorfor Erik synes, at Geopartner i Sønderborg er et fedt sted at være.

Asbjørn Hoff Lauridsen
Områdechef, landinspektør, partner
Mobil +45 6120 4634
ahl@geopartner.dk

Erik

Landinspektør

Vi har en meget uformel kultur i Geopartner, der gør, at du får stor andel i udviklingen af din arbejdsplads samtidig med, at du får lov til at koncentrere dig om det fagområde, du har interesse i

Merete

Kort- og landmålingstekniker

Jeg er rigtig glad for at arbejde i Geopartner, blandt andet fordi vi har stor frihed til at træffe beslutninger og præge vores egen arbejdsdag. Og det gælder for alle, uanset hvor længe man har været her. Så vores nye kollegaer får rigtig stor indflydelse – både på egne opgaver og på udviklingen af kontoret