Landinspektør - Silkeborg

Er du vores kommende landinspektør-kollega, hvis hjerte banker for de klassiske landinspektørdiscipliner? Har du lyst til at arbejde på et større kontor med masser af alsidige kompetencer og godt kollegialt sammenhold? Så læs videre, og tøv ikke med at sende os en ansøgning.

Om stillingen 

Vi søger en landinspektør hvis hjerte banker for de klassiske landinspektørdiscipliner. Derfor må du gerne være i besiddelse af en beskikkelse eller have ambitionen om at få det, så du kan kaste dig over de matrikulære opgaver selvstændigt.

Vores nye kollega i Silkeborg får arbejdssted på et dynamisk kontor med knap 20 kollegaer, der ofte arbejder på forskellige Geopartner-lokationer eller i marken. Kontoret har et godt sammenhold og nyder ofte pauserne i fælleskab til hygge eller en faglig snak.

I byen har Geopartner en finger med i spillet i mange lokale projekter, ofte forsyningsrelaterede opgaver samt bygge- og anlægsopgaver. Silkeborg er en af de kommuner med størst bygge- og anlægsaktivitet pt., og vores landinspektører og landmålere har bl.a. spillet en stor rolle i Silkeborg IF’s nye stadion, det nye Asger Jorn inspirerede torv og Silkeborgmotorvejen.

Fælles for vores tilgang til forretning er, at vi alle agerer aktive og opsøgende ambassadører for organisationens markedsfunktion. Det vil sige, at du sætter en ære i god og relationsskabende kundepleje, og også tør at opsøge nye mulige projekter eller relationer i Silkeborg-området. Vi har et velfungerende team af kollegaer landet over, der kan understøtte dig i salg og tilbudsarbejde – det er dog en fordel, at du ser muligheder og søger assistance hos dine kollegaer med specialkompetencer.

 

Om dig

Du er beskikket landinspektør – eller har en drøm om at blive det. Derudover bliver en del af din rolle at bidrage til Silkeborg-kontorets og Geopartners samlede udvikling i Midtjylland, naturligvis i samarbejde med et veletableret team af kollegaer. Vi ser det derfor som en fordel, at du har fingeren på pulsen i Silkeborg og gerne bor i byen - eller på sigt har et ønske om at blive Silkeborgenser. Det er en klar fordel, hvis du har en naturlig evne til at bruge din færden i lokalsamfundet til at danne gode relationer, som du ligeledes med naturlighed benytter i dit professionelle virke.

Din dagligdag vil byde på en spændende kombination af fokusområder:

  • Klassiske landinspektøropgaver inden for bl.a. det matrikulære felt og ejendomsjura.
  • Opsøge nye muligheder for udviklingen af kontoret og spændende projekter i lokal området.
  • Etablere et tæt samarbejde med kolleger på tværs af landet.
  • Projektledelse på større og mindre projekter.

 

Som person er du:

Udadvendt i din adfærd. Du har personlig udstråling og sætter en ære i gode kunderelationer.

Løsningsorienteret og ser muligheder i stedet for begrænsninger.

Selvstændig i din tilgang til projektledelse

Nysgerrig i din tilgang til nye kunder, projekter og muligheder for kontoret.

Ambitiøs på egne, kontorets og Geopartners vegne.

Forretningsorienteret i din tilgang til projekter og kontorets generelle udvikling.

Om Geopartner

Geopartner Landinspektører A/S er med 26 kontorer rundt om i landet og mere end 220 medarbejdere, en af Danmarks største og førende landinspektørvirksomheder.

I Geopartner tænker vi på tværs af discipliner og tilbyder vores kunder en helhedsløsning i krydsfeltet mellem traditionelle og specialiserede landinspektøropgaver. Du vil som medarbejder blive en del af en tillidsbaseret organisation, hvor du hurtigt får ansvaret for opgaveløsninger. 

Et kompetent fagligt team af kolleger står altid klar til at sparre med dig i dit selvstændige arbejde, og du vil arbejde i tæt samspil med vores 25 øvrige afdelinger. Derfor vil du hos Geopartner hele tiden udvikle dig fagligt og skabe forudsætninger for en langsigtet karriereudvikling. 

Ansøgning

Er du interesseret i stillingen, så send din ansøgning og dit CV til områdechef i Geopartner, Ole Nørgaard, pr. mail job@geopartner.dk. Skriv ”Landinspektør Silkeborg” i emnefelt, og notér gerne i ansøgningen, hvor du har set jobopslaget.

Vi indkalder til samtaler løbende og ansætter, når vi har fundet den rette. Ved spørgsmål til stillingen er du velkommen til at kontakte Ole på tlf. 2233 2002.

Ole Nørgård
Områdechef, landinspektør, partner
Mobil +45 2233 2002
onk@geopartner.dk

Erik

Landinspektør

"Vi har en meget uformel kultur i Geopartner, der gør, at du som ny får stor andel i udviklingen af din arbejdsplads, samtidig med at du får lov til at koncentrere sig om det faglige område, du har interesse i"