Landinspektør - Ringkøbing

Kunne du tænke dig at spille en central rolle på Geopartners kontor i Ringkøbing? Så er du måske vores nye kollega. Vi har rigtig travlt, og derfor søger vi en erfaren landinspektør med tiltrædelse snarest muligt.

Om jobbet

Vi tilbyder en spændende hverdag med udfordrende opgaver i et uformelt miljø, hvor faglig stolthed, fællesskab og arbejdsglæde fylder meget.   

Som landinspektør i Geopartner får du stor indflydelse på retningen i dit job samt mulighed for at udvikle dig. Vi støtter dig i dine ambitioner, så du kan udvikle dig indenfor netop de faglige specialer, der interesserer dig.  Som projektleder får du stort ansvar for egne projekter fra start til slut, samt frihed til selv at planlægge din hverdag. 

Din dagligdag vil bl.a. byde på:

  • Klassiske landinspektøropgaver inden for bl.a. det matrikulære felt og ejendomsjura
  • Projektledelse af udfordrende projekter
  • Tæt samarbejde med kolleger både på kontoret og på tværs af landet

 

Vi prioriterer teamwork og faglig sparring højt. Vi arbejder derfor på tværs af faggrupper både lokalt og på tværs af landet, så vi kan tilbyde vores kunder helhedsløsninger. Geopartner er inde i en fantastisk udvikling, og du får mulighed for at være med i denne. Udviklingen er i høj grad bygget på, at man lytter til medarbejderne og griber de gode idéer og tiltag.

Om dig

Du er uddannet landinspektør og gerne med flere års erfaring. Det er en fordel, hvis du er beskikket landinspektør, men det er ikke et krav. Du skal trives med at arbejde selvstændigt, og du opbygger ubesværet tætte og tillidsfulde kunderelationer.

Vi forventer, at du:

  • har en bred erfaring inden for det matrikulære felt
  • arbejder struktureret og selvstændigt i dine projekter
  • er positiv, kvalitetsbevidst og har gode kommunikationsevner
  • har ambitioner om at udvikle dig

 

Bliv en del af Geopartner

På vores kontor i Ringkøbing får du 5 lokale kollegaer, samt 240 på landsplan. På landsplan bliver du en del af et fagligt stærkt team af blandt andet unge og erfarne landinspektører, kort- og landmålingsteknikere, advokatsekretærer, ingeniører og IT-specialister, der breder sig over en lang række forskellige fagligheder og arbejdsområder. På kontoret i Ringkøbing har vi et stærkt kollegialt sammenhold, hvor vi hjælper hinanden.

Lyder det som noget for dig?

Er du interesseret i at blive en del af Geopartners kontor i Ringkøbing, så send din ansøgning og dit CV hurtigst muligt til job@geopartner.dk og skriv ”Landinspektør – Ringkøbing” i emnefeltet. Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte områdechef for Vestjylland, Kim Voss, på tlf. 23431685. Send din ansøgning hurtigst muligt. Vi holder løbende samtaler og ansætter, når vi har fundet den rette. Tiltrædelse snarest.

Vil du vide mere om jobbet?

Kim Voss
Områdechef Syd
Mobil +45 2343 1685
kiv@geopartner.dk