Landinspektør - Odense

Vil du spille en central rolle på et stort kontor med mange kolleger og udfordrende projekter i Odense og omegn samt sætte dit præg på udviklingen af Geopartner? Så er du måske vores nye kollega. Til en nyoprettet stilling søger vi nu en erfaren landinspektør med beskikkelse og gerne partnerambitioner til vores kontor i Odense.

Om jobbet

Som landinspektør i Geopartner får du stor indflydelse på retningen i dit job. Vi støtter dig i dine ambitioner, så du kan udvikle dig inden for netop de faglige specialer, der interesserer dig. Du bliver en del af en tillidsbaseret organisation, hvor du får stort ansvar for egne projekter, frihed til selv at planlægge din hverdag samt mulighed for at deltage i en bred vifte af opgaver. 

Din dagligdag vil bl.a. byde på:

  • klassiske landinspektøropgaver inden for bl.a. det matrikulære felt og ejendomsjura
  • projektledelse af udfordrende projekter
  • tæt samarbejde med kolleger både på kontoret og på tværs af landet

Vi prioriterer teamwork og faglig sparring højt, og arbejder derfor på tværs af faggrupper, så vi kan tilbyde vores kunder helhedsløsninger. Som projektleder med ansvar for projekter fra start til slut, har du derfor mulighed for at trække på dine kollegers mange faglige kompetencer – både lokalt og på tværs af landet.

Om dig

Du er landinspektør med beskikkelse og gerne med flere års erfaring. Du vil dagligt være i kontakt med både kunder og samarbejdspartnere, og derfor er det en vigtig del af jobbet, at du ubesværet kan opbygge tætte og tillidsfulde relationer.

Vi forventer, at du:

  • har en bred erfaring inden for det matrikulære felt
  • arbejder struktureret og selvstændigt i dine projekter
  • er positiv, kvalitetsbevidst og har gode kommunikationsevner
  • bidrager til at udvikle kontoret, forretningen og samarbejdet med kunder
  • har ambitioner om at udvikle dig

 

Bliv en del af Geopartner

Vores kontor i Odense ligger centralt i byen og er virksomhedens største målt på medarbejdere. Du får her 35 lokale kolleger, samt 240 på landsplan og bliver en del af et fagligt stærkt team af blandt andet unge og erfarne landinspektører, kort- og landmålingsteknikere, advokatsekretærer, ingeniører og IT-specialister, der breder sig over en lang række forskellige fagligheder og arbejdsområder.

 

Lyder det som noget for dig?

Er du interesseret i jobbet, så send din ansøgning og dit CV hurtigst muligt til job@geopartner.dkog skriv ”Landinspektør Odense” i emnefeltet. Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte områdechef på Fyn, Mikael Hansen, på tlf. 8140 7608 eller mail mih@geopartner.dk, eller adm. direktør Henrik Borup Jeppesen på 6120 0700, mail hbj@geopartner.dk. Send din ansøgning hurtigst muligt. Vi holder samtaler løbende og ansætter, når vi har fundet den rette. Tiltrædelse snarest.

Vil du vide mere om jobbet?

Mikael Hansen
Områdechef Fyn
Mobil +45 8140 7608
mih@geopartner.dk