Landinspektør - Holstebro

Banker dit hjerte for en alsidig dagligdag med mange genre af landinspektørfaget? Så er det måske dig, vi leder efter. Til vores afdeling i Holstebro søger vi nemlig en kollega, der kan være med til at løse udfordrende opgaver og indtage rollen som landinspektør og projektleder med ansvar for sagens flow og en tæt kontakt til kunden.

Om stillingen

Vi søger en landinspektør til vores mindre team i Holstebro, hvor du bliver en del af et fagligt stærkt team, der hver dag løser store som små opgaver for vores kunder inden for en lang række fagområder. Lige nu arbejder vi bl.a. på den gamle slagterigrund i Holstebro, flere ejendomsudviklingsprojekter og er projektstyrer på Esbjerg Towers.

Du bliver en del af en tillidsbaseret organisation med stor frihed, hvor du hurtigt får ansvar for dine egne opgaver. Det kommer også til udtryk i din rolle som projektleder, hvor du får stort ansvar – helt fra den indledende kontakt til kunden og til styring af sagens flow. Som projektleder vil du også få mulighed for at deltage i vores interne projektlederkurser, hvor du udvikler dine kompetencer inden for projektledelse.

Din dagligdag vil bl.a. byde på:

  • klassiske landinspektøropgaver inden for bl.a. det matrikulære felt, ejendomsjura og tekniske opgaver
  • spændende projekter i lokalområdet
  • tæt samarbejde med kolleger på tværs af hele landet
  • projektledelse på større og mindre projekter
  • mulighed for at skabe egen hverdag ud fra interesser og potentiale hos kunder

 

Du er omstillingsparat og kan skabe gode relationer

Vi lever af tilfredse kunder, og du skal derfor være omstillingsparat og kunne løse opgaver med kort varsel. Du vil dagligt være i kontakt med kunder og samarbejdspartnere, og netop samarbejde og at skabe gode relationer er derfor en vigtig del af dit job.

Vi forventer desuden, at du: 

  • har en interesse inden for det matrikulære felt, såvel som i tekniske opgaver
  • arbejder struktureret og selvstændigt i dine projekter
  • er kvalitetsbevidst og har gode kommunikationsevner
  • bidrager til at udvikle kontoret, forretningen og samarbejdet med kunder

Lyder det som noget for dig?

Er du interesseret i jobbet, så send din ansøgning og dit CV hurtigst muligt til job@geopartner.dkog skriv ”Landinspektør Holstebro” i emnefeltet. Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte områdechef, Asbjørn Hoff Lauridsen, på tlf. 6120 4634 eller mail ahl@geopartner.dk. Vi holder samtaler løbende og ansætter, når vi har fundet den rette. Tiltrædelse hurtigst muligt eller efter aftale. Stillingen er en fuldtidsansættelse på 37 timer pr. uge.

Vil du vide mere om jobbet?

Asbjørn Hoff Lauridsen
Områdechef, landinspektør, partner
Mobil +45 6120 4634
ahl@geopartner.dk