Er du vores nye landinspektør i Herning?

Er du erfaren landinspektør, gerne med beskikkelse, motiveres du af ansvar og muligheden for at sætte dit præg på dagligdagen, og har du lyst til at være med til at udvikle et kontor i fremgang? Så har du nu muligheden for at blive en del af Geopartner Landinspektørers dynamiske og ambitiøse team i Herning.

Om stillingen

Herning er en by i vækst og det betyder travlhed på vores kontor i byen. Derfor søger vi en landinspektør som den nyeste tilføjelse til teamet. Stillingen fordrer at du tager ansvar og har beslutningskraft, altid i samarbejde med resten af teamet og med respekt for dine kollegers opgaver og faglighed.    

Din rolle er vigtig for, at medarbejderne og kontoret fungerer optimalt og opnår de opstillede mål og dermed bidrager til områdets og Geopartners samlede vækst. Din dagligdag vil byde på en spændende kombination af opgaver:

  • Intern udvikling af arbejdsgange og forretningsområder.
  • Traditionelle landinspektøropgaver inden for bl.a. det matrikulære felt og ejendomsjura.
  • Sikre en velfungerende dagligdag og optimal ressourceudnyttelse.
  • Projektledelse på større og mindre projekter.

 

Du kommer til at indgå i et dynamisk team på ca. 10 personer i Herning, der alle deler den innovative, samarbejdende og positive ånd, der er i Geopartner på tværs af alle kontorer, hvor du har løbende sparring med 220 kolleger.

 

Om dig

Vi søger en kollega, der har erfaring som landinspektør. Du behøver ikke at have beskikkelse, men det er en fordel. Derudover er det positivt, hvis du bor i Herning eller omegn eller har intentioner om at flytte hertil.

Du formår at motivere kolleger omkring dig og agere i en tværfunktionel organisation med et kommercielt fokus. Derudover har du det kølige overblik og kan agere selvstændigt i en travl og dynamisk hverdag.

Som person er du:

  • Udadvendt i din adfærd. Du er kommunikerende, samarbejdende og involverende.
  • Resultatorienteret i din opgaveløsning. Du handler med udgangspunkt i stærk faglig forståelse og en analyserende tilgang.
  • Ambitiøs i din tankegang. På egne, kontorets og Geopartners vegne.
  • Modig i din udvikling af faget. Du tør prøve nye tiltag, ideer og teknikker.
  • Forretningsorienteret i din tilgang til beslutninger og prioriteringer.

Om Geopartner

Geopartner Landinspektører A/S er med 26 kontorer rundt om i landet og mere end 220 medarbejdere, en af Danmarks største og førende landinspektørvirksomheder. Geopartner er en innovativ virksomhed i vækst og med store ambitioner for fremtiden. Vi tilbyder en række ydelser inden for traditionelle og utraditionelle landinspektøropgaver. Vi forener værdien i at være bredt repræsenteret med lokale landinspektørkontorer og med, at kunderne har adgang til en række specialister på forskellige landinspektørfaglige områder.

 

Ansøgningsfrist

Hvis du har spørgsmål til stillingen kontakt da områdechef, Asbjørn Hoff Lauridsen, tlf.: 61204634, e-mail: ahl@geopartner.dk

Ansøgning og CV sendes til job@geopartner.dk. Vi læser og forholder os til ansøgningerne løbende.

Din ansøgning behandles naturligvis fortroligt.

Ansættelse snarest muligt.

Asbjørn Hoff Lauridsen
Områdechef, landinspektør, partner
Mobil +45 6120 4634
ahl@geopartner.dk

Erik

Landinspektør

"Vi har en meget uformel kultur i Geopartner, der gør, at du som ny får stor andel i udviklingen af din arbejdsplads, samtidig med at du får lov til at koncentrere sig om det faglige område, du har interesse i"