Landinspektør - Haderslev

Er du landinspektør med beskikkelse, og motiveres du af at drive et lokalt kontor og se det udvikle sig med en stor organisation i ryggen? Så har du nu muligheden for at blive en vigtig del af Geopartner Landinspektørers dynamiske og ambitiøse team i Haderslev.

Om stillingen

Vi søger en landinspektør som den nyeste tilføjelse til vores mindre team i Haderslev. Du skal have lysten til at gå forrest i udviklingen af kontoret og have en udadvendt rolle irelationer til kunder og kolleger. Endel af jobbeskrivelsen er at have motivationen til at opsøge og etablere nye samarbejder og at have interesse for forretningsudvikling.

Du har beslutningskraft, altid i samarbejde med resten af teamet og med respekt for dine kollegers opgaver og faglighed.     

Din rolle bliver blandt andet at bidrage til områdets og Geopartners samlede udvikling i Syddanmark. Din dagligdag vil byde på en spændende kombination af opgaver:

  • Opsøge nye markedsmuligheder og spændende projekter.
  • Etablere et tæt samarbejde med kolleger i Sønderborg og Kolding.
  • Traditionelle landinspektøropgaver inden for bl.a. det matrikulære felt og ejendomsjura.
  • Projektledelse på større og mindre projekter.

 

I Haderslev løser vores landmålere og landinspektører mange udfordrende opgaver. Vi har for eksempel været med til at realisere Sønderjyskes planer om at udvide deres stadion. Kontoret har stor erfaring inden for tekniske opgaver, forsyningssamarbejde og matrikulære projekter.

Kontoret har et tæt samarbejde med kolleger i Kolding og Sønderborg, og specialiserede opgaver løses ofte i samarbejde med kompetente og dygtige medarbejdere fra hele landet.

Om dig

Du formår at motivere kolleger omkring dig og agere i en tværfunktionel organisation med et kommercielt fokus. Derudover har du det forkromede overblik og agerer selvstændigt i dine projekter og hverdag generelt.

Som person er du:

  • Nysgerrig i din tilgang til nye kunder, projekter og muligheder for kontoret.
  • Ambitiøs i din tankegang. På egne, kontorets og Geopartners vegne.
  • Forretningsorienteret i din tilgang til projekter og kontorets generelle udvikling.

 

Ansøgning

Er du interesseret i stillingen, så send din ansøgning og dit CV til områdechef i Geopartner, Asbjørn Lauridsen, pr. mail job@geopartner.dk. Skriv ”Landinspektør Haderslev” i emnefelt, og notér gerne i ansøgningen, hvor du har set jobopslaget. Ved spørgsmål til stillingen er du velkommen til at kontakte Asbjørn på tlf. 6120 4634. Ansøgningsfristen er 1. maj med ansættelse hurtigst muligt. 

"Det mest givtige ved mit job er den gode relation til kunden. At være den lokale landinspektør, som kunderne har tillid til og vender tilbage til".

Sådan fortæller Christian, der er landinspektør hos Geopartner i Vejle og Kolding.

Har du spørgsmål til jobbet?

Asbjørn Hoff Lauridsen
Områdechef, landinspektør, partner
Mobil +45 6120 4634
ahl@geopartner.dk