Landinspektør - Haderslev

Er du landinspektør med beskikkelse, og motiveres du af at drive et lokalt kontor og se det udvikle sig med en stor organisation i ryggen? Så har du nu muligheden for at blive en vigtig del af Geopartner Landinspektørers dynamiske og ambitiøse team i Haderslev.

Om stillingen

Vi søger en landinspektør som den nyeste tilføjelse til vores mindre team i Haderslev. Du skal have lysten til at gå forrest i udviklingen af kontoret og have en udadvendt rolle irelationer til kunder og kolleger. Endel af jobbeskrivelsen er at have motivationen til at opsøge og etablere nye samarbejder og at have interesse for forretningsudvikling.

Du har beslutningskraft, altid i samarbejde med resten af teamet og med respekt for dine kollegers opgaver og faglighed.     

Din rolle bliver blandt andet at bidrage til områdets og Geopartners samlede udvikling i Syddanmark. Din dagligdag vil byde på en spændende kombination af opgaver:

  • Opsøge nye markedsmuligheder og spændende projekter.
  • Etablere et tæt samarbejde med kolleger i Sønderborg og Kolding.
  • Traditionelle landinspektøropgaver inden for bl.a. det matrikulære felt og ejendomsjura.
  • Projektledelse på større og mindre projekter.

 

I Haderslev løser vores landmålere og landinspektører mange udfordrende opgaver. Vi har for eksempel været med til at realisere Sønderjyskes planer om at udvide deres stadion. Kontoret har stor erfaring inden for tekniske opgaver, forsyningssamarbejde og matrikulære projekter.

Kontoret har et tæt samarbejde med kolleger i Kolding og Sønderborg, og specialiserede opgaver løses ofte i samarbejde med kompetente og dygtige medarbejdere fra hele landet.

 

Om dig

Det er en fordel, at du bor i Haderslev eller omegn eller har intentioner om at flytte hertil.

Du formår at motivere kolleger omkring dig og agere i en tværfunktionel organisation med et kommercielt fokus. Derudover har du det forkromede overblik og agererselvstændigt i dine projekter og hverdag generelt.

Som person er du:

Udadvendt i din adfærd. Du er kommunikerende, samarbejdende og involverende.

Motiverendei din dialog med kolleger og har evne til at motivere dig selv

Nysgerrig i din tilgang til nye kunder, projekter og muligheder for kontoret.

Ambitiøs i din tankegang. På egne, kontorets og Geopartners vegne.

Forretningsorienteret i din tilgang til projekter og kontorets generelle udvikling.

Om Geopartner

Geopartner Landinspektører A/S er med 26 kontorer rundt om i landet og mere end 220 medarbejdere, en af Danmarks største og førende landinspektørvirksomheder.

I Geopartner tænker vi på tværs af discipliner og tilbyder vores kunder en helhedsløsning i krydsfeltet mellem traditionelle og specialiserede landinspektøropgaver. Du vil som medarbejder blive en del af en tillidsbaseret organisation, hvor du hurtigt får ansvaret for opgaveløsninger. 

Et kompetent fagligt team af kolleger står altid klar til at sparre med dig i dit selvstændige arbejde, og du vil arbejde i tæt samspil med vores 25 øvrige afdelinger. Derfor vil du hos Geopartner hele tiden udvikle dig fagligt og skabe forudsætninger for en langsigtet karriereudvikling. 

 

Ansøgning

Er du interesseret i stillingen, så send din ansøgning og dit CV til områdechef i Geopartner, Asbjørn Lauridsen, pr. mail job@geopartner.dk. Skriv ”Landinspektør Haderslev” i emnefelt, og notér gerne i ansøgningen, hvor du har set jobopslaget.

Vi indkalder til samtaler løbende og ansætter, når vi har fundet den rette. Ved spørgsmål til stillingen er du velkommen til at kontakte Asbjørn på tlf. 6120 4634.

Asbjørn Hoff Lauridsen
Områdechef, landinspektør, partner
Mobil +45 6120 4634
ahl@geopartner.dk

Erik

Landinspektør

"Vi har en meget uformel kultur i Geopartner, der gør, at du som ny får stor andel i udviklingen af din arbejdsplads, samtidig med at du får lov til at koncentrere sig om det faglige område, du har interesse i"