Landinspektør - Frederiksberg

Er du landinspektør, og vil du have stor indflydelse på dine arbejdsopgaver og mulighed for at udvikle dig inden for de faglige specialer, der interesserer dig? Vi har gang i mange spændende projekter i Geopartner og søger derfor nu en landinspektør til vores kontor på Frederiksberg.

Få indflydelse på dit job

Som landinspektør i Geopartner har du indflydelse på både variationen og retningen i dit job, og vi tager udgangspunkt i dine erfaringer, kompetencer og faglige interesser.  

Vi arbejder på en lang række forskellige projekter i hovedstadsområdet og har derfor en stor variation i arbejdsopgaverne, og derfor vil din arbejdsdag være en kombination af opgaveløsning på både kontoret og i marken. I samarbejde med et team af kompetente kolleger sætter du selv dit præg på dine opgaver, som bl.a. er:

  • Ejendomsudvikling
  • Opgaver inden for det tekniske, matrikulære og juridiske område
  • Mulighed for projektledelse af større og mindre opgaver
  • Tæt samarbejde med kolleger i hele landet, hvor faglig sparring prioriteres højt


I dagligdagen vil du opleve stor frihed til selv at planlægge og deltage i forskellige arbejdsopgaver og projekter.

På Frederiksberg bliver du en del af et team med både nyuddannede og erfarne kolleger i alle aldersgrupper, der løfter i flok, og som altid står klar til at sparre med dig. Du bliver desuden en del af vores mentorordning, hvor en erfaren kollega guider dig og hjælper dig godt i gang i Geopartner.

Du arbejder selvstændigt og skaber gode relationer

Du vil dagligt være i kontakt med kunder og samarbejdspartnere, og netop samarbejde og at skabe gode relationer er derfor en vigtig del af dit job.

Vi forventer desuden, at du:

  • er uddannet landinspektør
  • har minimum et års erfaring som landinspektør
  • brænder for dit fag og ønsker at udvikle dig
  • arbejder struktureret og selvstændigt
  • er fortrolig med IT
  • har kørekort

 

Lyder det som noget for dig?

Er du interesseret i jobbet, så send din ansøgning og dit CV hurtigst muligt til job@geopartner.dkog skriv ”Landinspektør Frederiksberg” i emnefeltet. Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte områdechef, Jesper Baeker-Andersen, på tlf. 2625 2095 eller mail jba@geopartner.dk. Ansøgningsfristen er 8. april med ansættelse 1. juni eller hurtigst muligt. Stillingen er en fuldtidsansættelse på 37 timer pr. uge.

Vil du vide mere om jobbet?

Jesper Baeker-Andersen
Områdechef
Mobil +45 2625 2095
jba@geopartner.dk

Therese

Landinspektør

I Geopartner arbejder jeg selvstændigt med stor frihed under ansvar. Jeg kan selv variere mine opgaver og forfølge de grene af faget, som, jeg synes, er spændende

Daniel

Landinspektør

Som ny får man hurtigt medansvar på opgaverne og frihed til at træffe beslutninger. Samtidig arbejder jeg sammen med engagerede kolleger, som altid vil hjælpe, og det gør det til et fedt sted at arbejde