Landinspektør - Aarhus

Banker dit hjerte for de klassiske landinspektørdiscipliner? Og vil du være en del af en tillidsbaseret organisation, hvor du får stor frihed og ansvar? Så er du måske vores nye landinspektør-kollega på vores kontor ved Aarhus.

Om jobbet

I Aarhus arbejder vi på flere spændende projekter. Tidligere har vi bl.a. været med på opførelsen af Det nye Universitetshospital i Skejby, og sidste år indgik vi en aftale med Center for Byens Anvendelse i Aarhus Kommune om projekter inden for bl.a. byomdannelse og offentlige veje. Lige nu arbejder vi også på spændende projekter med omdannelse til bolig og erhverv på det gamle Amtssygehus og Psykiatrisk Hospital i Risskov. 

Vi lever af tilfredse kunder og stræber hver dag efter at være den lokale landinspektør, som kunderne har tillid til og kommer tilbage til. Vi har mange kunder, som vi løser opgaver for igen og igen, og det er et ansvar, som du skal være med til at løfte.

Din dagligdag vil bl.a. byde på:

  • klassiske landinspektøropgaver inden for bl.a. det matrikulære felt og ejendomsjura
  • spændende projekter i lokalområdet
  • tæt samarbejde med kolleger på tværs af hele landet
  • projektledelse på større og mindre projekter

Om dig

Du er beskikket landinspektør eller har en drøm om at blive det, så du selvstændigt kan løse matrikulære opgaver. Som person er du: 

  • Løsningsorienteret og ser muligheder i stedet for begrænsninger
  • Selvstændig i din tilgang til projektledelse
  • Ambitiøs på dine egne, kontorets og Geopartners vegne

 

Lyder det som noget for dig?

Er du interesseret i stillingen, så send din ansøgning og dit CV til job@geopartner.dk. Skriv ”Landinspektør Aarhus” i emnefeltet. Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte områdechef Ole Nørgård på tlf. 2233 2002. Ansøgningsfristen er 1. april med tiltrædelse 1. juni eller snarest derefter.

Vil du vide mere om jobbet?

Ole Nørgård
Områdechef, landinspektør, partner
Mobil +45 2233 2002
onk@geopartner.dk