Landinspektør - Aalborg

Vil du sætte dit præg på Nordjylland? Og vil du være en del af en førende landinspektørvirksomhed, hvor ansvar, ambitioner og udvikling følges ad? Så er du måske vores nye, erfarne landinspektør til vores kontor i Aalborg.

Om jobbet

Som landinspektør i Geopartner får du stor indflydelse på retningen i dit job, og du får mulighed for at udvikle dig inden for netop de faglige specialer, der interesserer dig. Du bliver en del af en tillidsbaseret organisation, hvor du får stort ansvar for egne projekter og frihed til selv at planlægge og deltage i en bred vifte af opgaver.

Din dagligdag vil bl.a. byde på:

  • klassiske landinspektøropgaver inden for bl.a. det matrikulære felt og ejendomsjura
  • projektledelse af udfordrende projekter
  • tæt samarbejde med kolleger på tværs af landet
  • at søge nye markedsmuligheder og spændende projekter
  • mentor for unge landinspektører


Med din erfaring i bagagen vil du blive mentor for vores unge landinspektører, dele ud af din viden og støtte dem i deres arbejde inden for især det matrikulære felt og ejendomsjura. Som projektleder vil du også få mulighed for at udvikle dine egne kompetencer på vores interne projektlederkurser, og du vil få mulighed for at deltage i relationsnetværk og udvikle dine kompetencer yderligere herigennem.

I Aalborg bliver du en del af et uformelt arbejdsmiljø og et fagligt stærkt team af kolleger, der løfter i flok. De og kollegerne i resten af landet står altid klar til at sparre med dig i dit selvstændige arbejde, og du er derfor altid kun et opkald fra konkret, specialiseret viden i din løsning af opgaver.

Om dig

Du er en landinspektør med beskikkelse og flere års erfaring, der har lysten til at gå forrest i udviklingen af kontoret. Du vil dagligt være i kontakt med kunder og samarbejdspartnere, som er bl.a. forsyningsvirksomheder, kommuner, advokater og arkitekter, og netop samarbejde og gode relationer er derfor en vigtig del af dit job.

Vi forventer desuden, at du:

  • har en bred erfaring inden for det matrikulære felt
  • arbejder struktureret og selvstændigt i dine projekter
  • har erfaring som projektleder
  • er ambitiøs på egne, kontorets og Geopartners vegne

 

Bliv en del af Geopartner

Geopartners Aalborg-kontor ligger i et moderne kontormiljø i forskerparken Novi - tæt på motorvejen og byens universitetsmiljø. Du bliver en del af et stærkt fagligt team af både erfarne og unge landinspektører, kort- og landmålingsteknikere, forretningsudviklere og teknikere, der breder sig over en lang række forskellige fagligheder og arbejdsområder.

 

Lyder det som noget for dig?

Er du interesseret i jobbet, så send din ansøgning og dit CV hurtigst muligt til job@geopartner.dk og skriv ”Landinspektør Aalborg” i emnefeltet. Har du spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte områdechef, Kirsten Andersen på tlf. 6124 4242 eller mail kia@geopartner.dk. Ansøgningsfristen er mandag d. 25. marts med tiltrædelse hurtigst muligt.

Vil du vide mere om jobbet?

Kirsten Andersen
Områdechef for nord
Mobil +45 6124 4242
kia@geopartner.dk

Tina

Landinspektør

Vi er et kontor med mange funktioner og en bred faglighed. Det giver mig meget i hverdagen, da jeg hele tiden får nys om ny, smart teknologi og viden inden for mange forskellige fagområder

Martin

Landinspektør

Det fede ved mit job er de alsidige opgaver og den frihed og det ansvar, jeg har til at arbejde selvstændigt og med de områder, jeg synes, er spændende