Kort- og landmålingstekniker - København og Lyngby

Er du kort- og landmålingstekniker, og motiveres du af ansvar? Så er det måske dig, vi leder efter. Som vores nye kollega får du en bred variation af opgaver og stor indflydelse på dine arbejdsområder. Du vil skulle arbejde ud fra vores kontorer i henholdsvis København og Lyngby indtil vi i starten af 2020 flytter ind i nye fælles lokaler i Gladsaxe.

Om jobbet

Hos Geopartner bliver du en del af et fagligt stærkt team, der hver dag løser store som små opgaver for kunder inden for en lang række fagområder. Du får hurtigt ansvar for dine egne opgaver, og vi tager udgangspunkt i dine erfaringer, kompetencer og faglige interesser, så du får medbestemmelse og indflydelse på dine arbejdsområder. Stillingen er en fuldtidsansættelse på 37 timer pr. uge.

Vi arbejder på mange forskellige projekter i hovedstadsområdet inden for bl.a. byggeri og bane, og har derfor stor variation i arbejdsopgaverne. Dine opgaver bliver bl.a.:

  • Opmåling inden for byggeri og det matrikulære felt
  • Databehandling
  • Ansvar for sagsstyring og aftaler
  • Mulighed for projektledelse

 

Du og kollegaerne hjælper hinanden og samarbejder på tværs af faggrupper. De står altid klar til at sparre med dig, så du hele tiden udvikler dine kompetencer. Hvis du har lyst, så vil du få mulighed for projektledelse og deltage i vores interne kompetencegivende kurser.

 

Om dig

Vi lever af tilfredse kunder, og derfor skal du være omstillingsparat, og være klar til at rykke ud med kort varsel. Du vil dagligt være i tæt kontakt med både kunder og samarbejdspartnere, og at skabe gode relationer er derfor en vigtig del af dit job.

Vi forventer at du:

  • Er uddannet kort- og landmålingstekniker eller har erfaring som landmåler
  • Har minimum 1 års erfaring
  • Brænder for dit fag og ønsker at udvikle dig
  • Arbejder selvstændigt og tager ansvar
  • Har kørekort


Det er desuden en fordel, at du har kendskab til MicroStation og GIS.

Lyder det som noget for dig?

Er du interesseret i jobbet, så send din ansøgning og dit CV hurtigst muligt til job@geopartner.dk og skriv ”KLT København og Lyngby” i emnefeltet.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte områdechef, Jesper Baeker-Andersen, på tlf. 2625 2095. Vi indkalder til samtaler løbende og ansætter, når vi har fundet den rette, så send din ansøgning hurtigst muligt. Tiltrædelse er hurtigst muligt.