Kort- og landmålingstekniker/teknisk assistent til forsyningsteamet - Fyn

Vil du levere intelligent ledningsregistrering til forsyningsbranchen? Så er du måske vores nye kollega! Vi søger nu en kort- og landmålingstekniker, landmåler eller teknisk assistent, der kan være med til at løfte den store efterspørgsel og levere kvalitetsdata til vores kunder.

Gå i dybden med data

Vi har travlt med opmåling, registrering og behandling af ledningsdata for vores entreprenør- og forsyningskunder, og med dig på holdet vil vi kunne løfte en endnu større del af efterspørgslen.

Som vores nye kollega bliver du en del af vores fagligt stærke forsyningsteam, som hver dag leverer kvalitetsdata til vores kunder. Her vil du få mulighed for at udvikle dig fagligt og gå i dybden med data og følge dem tæt helt fra registrering i marken til datakontrol og den endelig anvendelse af korrekt data – hovedsagligt inden for spildevand, men også vand, varme, el mv.

Vi er en tillidsbaseret organisation, hvor du hurtigt får ansvar for egne opgaver. Dine opgaver bliver bl.a.: 

  • at udføre behandling af forskellige data fra opmålinger og TV-inspektioner mv. inden for ledningsregistering
  • at arbejde med ledningsdatabaser og sikre datakvaliteten heri
  • at udveksle data med entreprenører og øvrige kunder (i DANDAS XML mv.)
  • at varetage kontakt om dataleverancer med målere, entreprenører og TV-firmaer
  • at samarbejde med kolleger om opgaveløsningen
  • at samarbejde med kunder og etablere positive relationer til mange forskellige interessenter

 

Du vil primært være ansat på vores kontor i Faaborg, men du vil også have tæt tilknytning til vores kontorer i Odense og Svendborg.

Omstillingsparat og interesse for ledningsregistrering

De vigtigste kompetencer, som du skal have med dig ind i Geopartner, er din interesse for ledningsregistrering og data, omstillingsparathed og gode samarbejdsevner. Samtidig er du uddannet kort- og landmålingstekniker, teknisk assistent eller har erfaring som landmåler. Derudover forestiller vi os, at:

  • du er interesseret i at arbejde med datakvalitet og registrering af data, da ledningsregistrering hver gang skal være præcis og leve op til vores og kundens kvalitetsstandarder
  • du har erfaring med afløbssystemer, DANDAS, XML, TV-inspektion og lignende
  • du har gode IT-kompetencer og erfaring med MicroStation

 

Det er desuden et krav, at du skriver og taler dansk, og en fordel, hvis du har erfaring fra spildevandsbranchen.

 

Bliv en del af Geopartner

Vi er en af landets største rådgivende landinspektørfirmaer, og som ”Geopartner” får du 230 dygtige og engagerede kolleger landet over, som står klar til at sparre med dig i dit daglige arbejde, så du hele tiden vil udvikle dig fagligt og skabe forudsætninger for en langsigtet karriereudvikling.

 

Lyder det som noget for dig?

Send din ansøgning og dit CV hurtigst muligt til job@geopartner.dk. Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte projektdirektør, Søren Holst, på tlf. 2321 5793 eller mail sh@geopartner.dk. Ansøgningsfristen er d. 18. februar 2019 med ansættelse pr. 1. april eller snarest muligt.

Vil du vide mere om jobbet?

Søren Holst
Projektdirektør, landinspektør, partner
Mobil +45 2321 5793
sh@geopartner.dk